nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Mikulovsko a Třeboňsko mají společného gastronomického průvodce - zprávička

Dva regiony známé svou tradicí rozvoje vinařství, respektive rybníkářství Mikulovsko a Třeboňsko vydaly společného průvodce, který má lákat turisty především na kvalitní gastronomii. Vedle pochoutek z ryb se zaměřuje také na zvěřinu a víno. Publikace má zhruba 150 stran. Prezentuje oba regiony a jejich historii. Především chce ale obrátit pozornost na oblast gastronomie. Regiony průvodce představily novinářům na veletrzích cestovního ruchu Go a Regiontour.

Zdroj: České noviny (cestování)

Předchozí zprávička: Čeští turisté se zase začínají vracet na Slovensko « (13.1.2011 22:20)

14.1.2011 09:15

Sponzorované odkazy:


Názory k zprávičce

K zprávičce zatím nejsou žádné názory.

Cestovatel
Sponzorované odkazy: · nejkrásnější fotky z Čech
Teambuilding · Bond, James Bond
TOPlist