nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Za rybími specialitami večerním Vrsarem - Fotogalerie k článku

Lidé spojení s mořem byli většinou moudří, tak proč nevěřit staré přímořské moudrosti mluvící o tom, že ryba by měla poprvé plavat v přirozeném prostředí čisté vody. Podruhé pak v olivovém oleji při přípravě a při servírování na talíři. A nakonec by měla spočinout ve víně při konzumaci. Možná trošku nadsazené, ale ve svém jádru pravdivé.

Počet souborů v galerii: 5

Foto: Pavel Kolátor

Odpočívající rybářské bárky
Odpočívající rybářské bárky
Vykládka a třídění ryb
Vykládka a třídění ryb
Rybářské čluny
Rybářské čluny
Přístav Vrsar
Přístav Vrsar
Pohled na Vrsar
Pohled na Vrsar
 
Cestovatel
Sponzorované odkazy: · nejkrásnější fotky z Čech
Teambuilding · Bond, James Bond
TOPlist