Setkání přátel Cestovatele

Ahoj všichni,

Aktualizováno: Pro nedostatečný počet účastníků přesouváme akci na jindy, předběžně na říjen. Zřejmě jsem vybral nevhodný termín. Škoda

rozhodl jsem se uspořádat fyzicky lehce náročnou akci jako za starých (dobrých) časů, kdy jsme organizovali akce s názvem Země Fangor někde v lese, hodně na nich běhali, máčeli se v řece a váleli v bahně.


Ano, hodlám opět uspořádat víkend plný her! Pro ty z vás, kdo si pod tím neumějí nic představit, hned vysvětlím. Programem takové akce jsou hry. Hry, u kterých se člověk zapotí, unaví, znovu unaví a znovu unaví, ale taky potrápí svůj mozek. Z tohoto víkendu jezdí účastníci dom špinaví, utahaní jako koťata, ale plní skvělých zážitků.

Oprášíme staré dobré hry jako jsou Koňské dostihy, Nepálský pošťák či Sedmikvítek, recyklujeme je, přidáme další ingredience a namícháme do nového koktejlu překvapující chuti.

Kdy? Už brzy, za necelý měsíc. 20. 4. – 22. 4. 2007

Kde? Místo si můžete prohlédnou na Ubytování.e-skaut.cz a okolí a jak se tam dostat na Mapy.cz

Pro koho? Pro každého, komu už bylo 18 let, má rád aktivní pobyt v přírodě, dokáže občas hejbnout pr**lí a hlavně, dokáže si ještě hrát.

Proč? Ani nevím, já mám chuť to zorganizovat a doufám, že vy budete mít chuť se zúčastnit

Za kolik? Vstupné bude dobrovolné, to znamená na vašem uvážení a podle vašich možností, nikoliv zadarmo :-) Ale přihlásit se je možné pouze tím, že mi na účet pošlete zálohu 100,– (kterou vám vrátím na místě, případně propadne, pokud nedorazíte)

Proč? Protože jsem to už dlouho nedělal a zdá se mi, že by to mohlo být to pravé pro setkání vás, čtenářů a přispěvatelů našeho časopisu a nás, redakce. Poznáme se aspoň osobně a při hrách, které plánuji, se poznáme i v trochu vypjatějších situacích.

Další informace budu zveřejňovat v tomto článku, aktuality budou červeně. Do diskuse mi pište nadšené ohlasy. Pokud se nepřihlásí dostatek lidí, aspon 20, tak akci bez milosti zruším :-) Kontaktovat mne můžete na emailu tomas/ZAVINÁČ/ces­tovatel.cz

Tomáš Peterka

Ahoj, jsem z Ceske Trebove, nyni na nějakou dobu sídlím v Praze

Rád sportuji - kajak a kolo jsou moje oblíbené inštrumenty, rád cestuji - Jižní Amerika je moje oblíbená destinace, občas dokonce i pracuji

S magazínem Cestovatel.cz pomáhám hlavně tak, že čas od času přispěji nějakým tím článečkem, ale jinak hlavně hledám cesty k tomu, aby byl časopis úspěšný a to, s naším rozpočtem, není žádná legrace

Turisti se baví na salaši s bačou:
"Tak co, bačo, jak se mají ovce?"
"No, černé dobře."
"A co bílé?"
"No bílé taky dobře."
"A zdravé jsou, bačo?"
"No černé jsou zdravé."
"A co bílé?"
"No bílé jsou taky zdravé."
"A dojí dobře, bačo?"
"No černé dojí, dojí dobře."
"A co bílé?"
"Ale aj bílé dojí dobře."
"Bačo, a proč je pořád dělíš na černé a na bílé?"
"No černé jsou přece moje."
"A co bílé, bačo?"
"No ty jsou taky moje..."

Doporučené články