Setkání cestovatelů v Brně, podzim 2008

Letošní setkání cestovatelů a příznivců webu Cestovatel.cz spojené s promítáním se uskuteční v sobotu 29. 11. Začínáme ve 14 hodin v čajovně nového Klubu cestovatelů v Brně .


Promítání v sobotu 29. 11.

Island…


země ohně a ledu, vodopádů, ledovců a gejzírů. Island, to je především divoká, člověkem nedotčená příroda, městeček, které se od tří set obyvatel považují za metropole, každodenního aprílového střídání počasí, vodorovného deště a průměrné srpnové teploty 10°. Zvu vás na procházku po nejkrásnější části Islandu, po jižním pobřeží. Pohorky nechte doma, poctivě jsem všechno odšlapala a vyfotila za vás. :-)

Promítá: Pavla Lžičařová

„Sex, drogy a reggaeton“


Povídání o Kolumbii, nejbezpečnější zemi Jižní Ameriky. Pláže, hory, džungle a nejlepší kafe na světě! Pár fotek a trocha kolumbijské hudby.

Promítá: Tomáš Peterka


Klub cestovatelů Brno

Nabízí arabskou a indickou kuchyni, vodní dýmky s exkluzivními tabáky, orientální tanečnice, 60 druhů čajů, pravidelné přednášky, promítání a etnické večery, každý měsíc nová výstava fotek, internet a WiFi zdarma, kouzelná mapa přání, cestovatelská seznamka…

… to vše nyní v Brně – Králově Poli, Veleslavínova 14.

Více na webu: www.hedvabnas­tezka.cz/brno

Pokud máte zájem se s námi sejít, povykládat o cestách, tak neváhejte a přijďte. Pokud byste chtěli, tak můžete promítnout i své fotografie. :-)

Na shledanou se těší tým webu Cestovatel.cz

Festival Rajbas Outdoor Kotlík

Desátý ročník festivalu filmů setkání a dobrodružství nabízí kromě cestoavtelských promítání také soutěže a závody, koncert i tancovačku…

Více se dozvíte na webu: www.festivalraj­bas.cz

V původně ohlášeném termínu se již konají 2 cestovatelské festivaly, tak se omlouváme za zmatky. Pokud si s námi chcete popovídat tuto sobotu, tak budeme k zastižení na výborném Festivalu Rajbas Outdoor Kotlík v Blansku.

Doporučené články