Podpořte nás!


Webový časopis Cestovatel.cz je provozován občanským sdružením Cestovatel, o.s.. Cílem tohoto projeku je podpora nezávislého cestování jako alternativy aktivního trávení volného času a vzdělávání.

Podle motta “Cestovatelé sobě” je naší snahou web jednoduše užitečný všem, komuž učarovali dálky. Redakci časopisu tvoří lidé, kteří propadli kouzlu cestování, focení a pobytů v přírodě tady i jinde a kteří pro časopis pracují pouze z vlastního nadšení.

Finanční příspěvek

Pokud se vám internetový časopis www.cestovatel.cz líbí a fandíte mu, budeme rádi za jakýkoliv finanční příspěvek, který bude použit na provoz a další rozvoj. Budeme za něj samozřejmě rádi, i pokud se vám tento projekt nelíbí, v tom případě, bude použit na racionální požadavky z vaší strany.

Získané peníze budou použity především na zaplacení hostingu, nákladů na provozování a honoráře autorům.

Číslo účtu: 2580209001/5500 (transparentní účet), platbu označte jako dar.

Příspěvek může být taktéž vyměněn za propagaci vašeho projektu, společnosti, knihy, webovek, či čehokoliv jiného. Více na stránce o reklamě

Naše loga a bannery

Podporovat nás můžete i tak, že si na své webové stránky umístíte naše logo či banner. To vše by mělo být k stažení tady.

Samolepky a trička

Připravili jsme pro vás cestovatelská trička, vybrat a objednat si je můžete na stránkách www.akcni-tricka.com. Doufáme, že vám budou dobře sloužit nejen na cestách.

Samolepky připravujeme. Napište nám vaši adresu a my vám je pošleme.

Sháníme programátora a grafika

Máme spoustu nápadů na přidání a vylepšení webu, které bohužel váznou na nedostatku lidí. Pokud umíte programovat pro web, můžete se zkusit ozvat do redakce. Kromě programátora sháníme i grafika pro návrhy bannerů, dílčích zlepšení grafiky webu, či celých částí webu (třeba Cestovatelské seznamka)


Poslední změna: 25. 12. 2008

Doporučené články