Wellness v jižních Čechách? Vybere si každý!

Negativními zprávami jsme v poslední době doslova zahlceni. Jsou jich plné deníky i televizní zpravodajství. Psychologové přitom doporučují se od nich alespoň na nějakou dobu naprosto odříznout. Dělat si radost, myslet na příjemné věci a pěstovat si pozitivní mysl. Ta se při příjemných wellness procedurách pěstuje snad ze všeho nejlépe. Dopřejte si proto nějaký wellness víkend, rozmazlujte se a hýčkejte.

Rozmazlujte se na wellness pobytu

Wellness Jižní Čechy? Ty vyhlášenými lázeňskými domy přímo překypují. Jako o vlastní se o vás postarají v lázních Třeboň i Nové Hrady. Užít si můžete relaxační víkend v Třeboni, víkendový relax v Nových Hradech, nebo romantický pobyt v podzámčí v Hluboké nad Vltavou. V jeho rámci vás čeká ubytování na dvě noci v romanticky vyzdobeném hotelovém apartmánu, dvě snídaně a večeře, láhev sektu na uvítanou, relaxační masáž, a dokonce i prohlídka státního zámku Hluboká nad Vltavou. To vše za 2800 korun na osobu!

Relaxujte v Jindřichově Hradci

Velmi lákavé však je i wellness Jindřichův Hradec ve čtyřhvězdičkovém hotelu Concertino Zlatá husa umístěném přímo na náměstí tohoto malebného městečka, které se právem řadí mezi nejkrásnější jihočeská města vůbec. Proto byste svůj pobyt rozhodně měli obohatit o procházku tamními starobylými uličkami a návštěvu tamního zámku. Vaší pozornosti by neměly uniknout ani unikátní Krýzovy jesličky a muzeum fotografie.

Čokoládová masáž a rašelinový zábal

Samotný hotel Concertino si vás pak bude snažit získat čokoládovou masáží, rašelinovým zábalem a pobytem v sauně. V ceně balíčku s ubytováním na dvě noci za 2790 korun však máte i snídani formou bufetu, tříchodovou večeři a wifi připojení. Lepší program na víkend budete hledat jen těžko.

Vybírejte na spa.cz

Svůj wellness pobyt si také můžete vybrat na portále spa.cz. Ten je přímo sdružuje. Pobyty lázeňské, víkendové, relaxační, zvýhodněné či podzimní. V nabídce však najdete i pobyty pro zamilované a seniory. Pobyty v Čechách, ale i dalších evropských zemích (Maďarsko, Slovinsko, Slovensko a Rakousko). V okamžiku psaní tohoto článku bylo v nabídce 3 332 balíčků v lázeňských destinacích a wellness hotelech. Že byste si nevybrali? Pochybujeme. A máme pro vás ještě jeden tip – relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz!

Doporučené články