Čtěte recenze hotelů od reálných cestovatelů

Každý volí svojí letní dovolenou trochu odlišným způsobem. Někdo se zaměří na krásně vypadající katalogové fotografie a přidružené informace. Tato cesta však nemusí být stoprocentní a mnohdy končí rozčarováním, když vás ubytují v pokoji, jenž neodpovídá tomu na fotce.

Daleko lepší variantou je prozkoumat recenze hotelů. Ano, místo komerčních textů se začtěte do zkušeností reálných osob, které dané místo navštívili před vámi. Taková volba rodinné dovolené je ta správná a přinese vám tížený výsledek.


Recenze hotelů na Krétě

Výše uvedená metoda výběru dovolené se týká v podstatě všech světových destinací. Velice oblíbeným je například ostrov Kréta. Ten prezentuje návštěvníkům přemíru nejrůznějších hotelů odlišných cenových kategorií, kvality a poskytovaných služeb.

Právě v takovém případě se vyplatí číst jednu recenzi za druhou, kde naleznete pravdu. Mnohdy doplněnou o přínosný fotografický materiál. Tyto recenze hotelů na Krétě jsou samozřejmě dostupné online a na jediném místě.

Tím je speciální internetový portál Cestolino.cz prezentující jak uváděné recenze, tak pestrou nabídku ubytování. Vše podstatné k dispozici 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Dokonalý srovnávač hotelů, kde si na své přijde doopravdy každý, včetně těch nejnáročnějších cestovatelů.

Co takhle vyzkoušet např. Aggelo Beach Hotel?

Prahnete-li po hotelu s vynikajícími referencemi, bude to např. Aggelo Beach Hotel. Ten se nachází v podstatě přímo na písečné pláži, takže do moře to budete mít jen 30 metrů. Od samotného centra letoviska Stalida je to 150 metrů.

Hotel menšího charakteru s 35 pokoji a 4 rodinnými bungalovy je předpokladem, že se kromě nadstandardních služeb domůžete také patřičného soukromí a klidu. Zkrátka dokonalé zázemí pro rodinnou dovolenou se vším všudy. Přečtěte si recenze na Cestolino.cz a uvidíte sami.

Doporučené články