nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Skotsko Higlands - Rough guide nebo Footprint

Fórum: Vybavení

Počet příspěvků v diskusi celkem 2 (poslední 30.7.2007 18:02)

Skotsko Higlands - Rough guide nebo Footprint | Lenka
30.3.2007 22:43 | Reagovat | Sbalit

Byli jste ve Skotsku prevazne za trekingem v Highlands a na ostrovech? Mam dilema ktery z pruvodcu je lepsi – Rough Guide (2006) nebo Footprint (2007) – Jestli mate s jednim z nich zkusenosti, rada se dozvim, jak jste byli ci nebyli spokojeni. Diiky 8-)

Re: Skotsko Higlands - Rough guide nebo Footprint | Jirka
30.7.2007 18:02 | Reagovat | Sbalit

V Higlands i na ostrovech (Hebridy) jsem byl letos, s pujcenou Rough. Docetl jsem se vse, co jsem potreboval, jen nektere informace vypadaly mirne neaktualni – ale zadny problem.

Jen je treba pocitat s tim, ze Rough je cesky preklad zahranicni knihy pro zahranicni lenochy, takze kdyz je v popisu nejakeho vystupu napsano, jak je priserne obtizny a nebezpecny, tak prosim nebrat doslova :o)

NadpisVloženoAutor
Skotsko Higlands - Rough guide nebo Footprint 30.3.2007 22:43 Lenka
Re: Skotsko Higlands - Rough guide nebo Footprint 30.7.2007 18:02 Jirka

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

IRBIS

IRBIS

Celorozepínací fleecová bunda.

695 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist