nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Hotel Western Přední Výtoň

Fórum: Ubytovny a kempy

Počet příspěvků v diskusi celkem 2 (poslední 6.3. 01:26)

Hotel Western Přední Výtoň | Anonym
15.1.2012 13:45 | Reagovat | Sbalit

Vše co je v recenzích napsané je pravda ..ale personal dělal to co šév nařídil ..furt jinom řval..a navíc lidem vypráví pohádky on si myslí že sou asi lidi blbí že nepoznaj kaši s pytlíku asi je hodně naivní když si tohle myslí kdo se tu chce ubitovat upozotrnuji že tam naký luxus nečekejte jídlo hnusní mlíko ředěj vodou atd.. za ty peníze se to neviplatí :)

Re: Hotel Western Přední Výtoň | Vlasta s rodinou
6.3. 01:26 | Reagovat | Sbalit

V létě 2007,08,09,10,11 a zima 09,10,11 jsme strávili s rodinou a několika dalšími rodinami (a jezdí nás rok od roku vice a více) nádherný pobyt v dotyčném hotelu. Jídlo bylo vždy výborné, I přídavek byl , snídaně vždy velice dobré a bohaté a pěkně rozmanité. Celý personal byl při všech našich ubytováních velice příjemný. Těm předešlým recenzím vůbec nerozumím, které jsou stejně z 60% anonymové. Buď chtěli něco co neměli zaplacené a divili se že za extra služby se musí zaplatit a že to nemají zadarmo, nebo si myslí že se služby dávají k pobytu zdarma, nebo si chtěli nosit vlastní věci a pití do restaurace, no a když se majitel proti tomu ohradil, nebo chtěl něco extra zaplatit když to bylo nad rámec objednávky – ztv. tak ty si nám to nedovolil nebo nedal zdarma, nebo si nám to neprodal za nákupní cenu, tak my ti to opepříme (prostě češi). My co jsme si zaplatili (a to upozorňuji za velmi příjemné ceny ubytování a polopenzí) to jsme dostali a to i navíc, no a služby které jsme chtěli extra, jsme si zaplatili. A vždy bylo vše v pořádku. No a co se nám zdálo dražší pro naší peněženku (někdo by zase řekl – to je levné, proč si té služby nevyužil), no tak jsme si to prostě nekoupili, ale proč lidi píšou negativní recenze v tomto případě, že je pro někoho něco drahé a že to tam mají drahé?? Vždyť nikdo u nikoho nestoji s pistolí v ruce, že si to musí za každou cenu koupit!! Je to nabídka a poptávka, pro jednoho je cena dražší a pro druhého je to levné. Na pokojich mají uklizeno, v restauraci čisto, na chodbách čisto a podotýkám i veškerý personál se k nám choval super. Jediné co z těch předešlých recenzí citím je česká mentalita – syndrom- chci vše, a to nejlépe zadarmo a nebo konkurence, a to když se podiváte na poslední příspěveky a podíváte se na zpracování gramatické, už vidíte kolikátá bije!! Ubohost. Třeba viz mléko: personal nalévá mléko přímo před vámi z originálního balení, tak mě povězte jak ho ředí?? Velké množství cizích lidí ubytovaných s námi byli velice spokojeni, a já sem host, tak proč by se mě měl někdo přetvařovat a neříkat mě pravdu. Já si za to nic nekoupím ale nelíbí se mě, že když je čech spokojen tak to je za těžko někde napsat, ale když se chce na někom vyspat, tak to je aktivní. Jsem na 100% přesvědčen že dobře platící host, nemá v tomto hotelu nikdy a s ničím problém!!!Jo a ještě, pan majitel děláá úúžasné steaky, mňam.

Jak se říká: Úspěch-krása-bohatství se v Čechách neodpouští.

Vřele doporučuji všem normálním lidičkám – hostům, co si chtějí zaplatit levné, ale čisté ubytování, levné ale výborné jídlo, a všem těm co neočekávají že budou dostávat něco zdarma, protože každý normální člověk ví, že se musí za vše platit. A i negativní reklama je reklama, ne ?? Tak si utvořte sami názor a pak dělejete závěry, ale jak říkám, Já všem vřele doporučuji!!!!!!!

PS: Protože jsme v Čechách, ještě jednou podotýkám, nejsem v příbuzenském vztahu z majitelem hotelu, ani nejsem jeho kamarád, ale dlouhodobě spokojený klient, a jelikož je to pozitivní recenze, tak už je to podezřelé, ne!!!! Protože přece jen negativní recenze jsou pravdivé, ne?? Jak to že po tolika anonymních recenzích s negativním zaměřením tu napsal někdo recenzi pozitivní??!! No a taky se divím majiteli že se neozval, jenže on ani donedávna o žádných recenzích nevěděl, dokud jsem mu neposlal link a on mě na to odepsal pouze že na lidskou nenávist platí jen lidká láska, a že se to všem co ho pomluvili život jednou vrátí dvakrát, a že kdyby o tomto věděl, stejně by nereagoval, ať si hotel vyzkouší každý sám a pak ať se rozhodne sám. Je pro něj ztráta času reagovat na neupřímné a podlé recenze.

NadpisVloženoAutor
Hotel Western Přední Výtoň 15.1.2012 13:45 Anonym
Re: Hotel Western Přední Výtoň 6.3. 01:26 Vlasta s rodinou

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

GOBI

GOBI

Pánská sportovní lehká košile s krátkým rukávem.

875 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist