nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Názor: Levné ubytování v Římě - hotel Marghera

(Diskuse: Levné ubytování v Římě)

Počet příspěvků v diskusi celkem 3 (poslední 1.4. 16:40)

Levné ubytování v Římě - hotel Marghera | Tes
23.2. 10:53 | Reagovat

Zdravim,

pripojim dalsi tip na levne ubytovani v Rime. Jedna se o hotel Marghera. http://www.chci­tam.cz/…ra_Ho­tel.htm

Ten jsme navstivili v dubnu roku 2011. Ubytovani probehlo v poradku, nebyl problem ani s check-inem, ktery probehl skoro pred pulnoci. V cene byla snidane, ktera byla pomerne bohata. Pokoje byly ciste, uklizene, samotny hotel lezi cca 200 metru od vlakove stanice Termini, je kousek od centra, metra atd. Hotel jsme si vybrali z duvodu, ze kousek od nej zastavuje bustransfer z letiste (leteli jsme s Wizzair).

Dokonce se mi stala jedna neprijemna vec, zapomnel jsem si na recepci svuj pas, recepcni mi ho ochotne poslal po par dnech. Takze mohu jen doporucit. :)

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

Dárkový poukaz 2 000 Kč

Dárkový poukaz 2 000 Kč

Dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč.

2000 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist