Počet příspěvků v diskusi celkem 7 (poslední 1.4. 10:33)
POkud se chystate do Rima, doporucuji ubytovani od www.casasimpatia.com. Na e-mailu rome2009 (at) seznam.cz
obdrzite vsechny informace vcetne fotografii a touto cestou muzete udelat take
rezervaci v cestine. Jedna se o apartmany, zejmena vhodne pro skupiny
pratel ci rodiny. K dispozici je i kuchynka. Vse dobre dostupne
k hlavnim pamatkam. Cena prijemna a majitel velmi ochotny ![]()
Ubytování v centru Říma, nedaleko nádraží a stanice metra Termini!! Dvojlůžkový pokoj již od 35 €!Apartmány se nacházejí v blízkosti památek, jako je Koloseum a Forum Romanum,kontakt email italie.rim (at) seznam.cz, tel 00393488852339-bydlim v Rime, v pripade problemu me kontaktujte
Dobrý den,
nějakou dobu jsem žila v Římě a nabízím skvělé ubytování, přímo v centru, všude dojdete pěšky (2 minuty k Fontaně di Trevi, 7 na Španělské schody, 12 minut ke Koloseu, 20 minut Vatikán. Jedná se o 2-lůžkový podkrovní byteček, s kuchyňským koutem, televizí a internetem. Majitel bytu mluví anglicky, francouzsky, italsky a portugalsky. Cena za noc je 85 euro (garantuju, že v této lokalitě v kvalitě tohoto bydlení nic levnějšího nenajdete). Momentálně se uvolnil také blížící se termín na dobu 27.10. – 31.10. V Římě je ještě stále teplo a sluníčko, proto neváhejte a leťte se ohřát.
V případě zájmu mě kontaktujte na e-mail,lucie.herberova@post.cz
Pokud budete mít o ubytování zájem, pošlu fotografie ubytování a informace, jak se dostat z letiště, jak se přímo dostat k místě ubytování, do jakých restaurací se vydat, a podobně
Já vřele doporučuji ubytování v Hostelroma – nabízejí
skvělý servis v češtině, ceny jsou velice nízké a ubytování
i nabízené služby jsou super! Na jejich stránkách (www.hostelroma.cz)
najdete více informací a když kontaktujete slečnu Janu na info (at) hostelroma.cz,
pošle vám nabídku apartmánů a zařídí vám rychlou rezervaci! Šťastnou
cestu ![]()
Ahoj, přijedeme dva nekuřáci a nepijáci do Říma v úterý 01.03.2011 posledním letadlem z Prahy. Tvoje nabídka by byla zajímavá v případě, že se dá mluvit o slevě na ceně. Potřebuji pokrýt čtyři noci. Napiš brzy stále hledám Pavla Stine
Dobrý den,pokud máte stále zájem o ubytování v Římě,napište na můj email italie.rim (at) seznam.cz. Nabízíme pokoje už od 40eur pro 2osoby.
Zkuste www.hostelroma.cz nebo www.casasimpatia.cz – nabídnou vám levné ubytování přímo v centru a k tomu supr služby – letenku, transfer z letiště (pro večerní přílety ideální!), Roma Passy, apod.