Počet příspěvků v diskusi celkem 4 (poslední 22.7.2011 22:39)
Docela bych uvítal rubriku něco jako Tipy a triky. Rád bych se třeba dotázal na fóru, jak ostaní např. prezentují své výpravy a expedice, zjistil zajímavé tipy na expidční jídelníček apod. Nevím, kam takovéto dotazy zařadit, aby nezapadly.
nechcete tu udělat také článek parku na Jezerce? je tam taky pěkně ![]()
Pozitivně reaguji na Váš článek – Iowa, český národní duch. Příspěvek je skvěle zpracovám. Cedar Rapids pravidelně navštěvuji při rodinných srazech (Family Reunions), které koná naše rodina žijící v USA, každé tři roky. V roce 2008 jsme toto město navštívili přesně měsíc po povodni, kdy byla Czech Village značně poškozena. S potěšením jsem si přečetl, že vše již opět funguje a že bude postaveno nové muzeum. Poděkujte autorovi článku. O jeho článku budu informovat mé příbuzné v Iowě. Určitě je to potěší. Pěkný den Vám opřeje, Petr Cirkl, Broumov
Ziji trvale v zahranici a nemohu se fotosouteze zamerene jen na ceske zemepisne sirky a delky zucastnit. V case eurozony mi toto omezeni nepripada „koser“ a doporucuji do budoucna volit „stastnejsi“ tema. Dnes nemam „kam se se svymi uzasnymi zabery vrtnout“.
Soucasne vsem, kteri potrebuji ziskat nejake informace ohledne cestovani po Spanelsku, nabizim, aby se na mne obratili prostrednictvim meho jmena (= uvedeneho e-mailu v zahlavi komentare). Pokusim se vsem s maximalni peclivosti a na zaklade mych zkusenosti konkretni dotaz zodpovedet. (Nicmene predpokladam, ze na vsechno odpoved mit nebudu, tak se na mne proto nehnevejte. Dobrou vuli mam a o tom to, doufam, je.)
Preji prijemne a nicim nerusene cesty napric zememi Koruny ceske, napric Evropou, napric svetem… a i jen na konec vlastniho lesa, rybnika ci namesti…. Hlavne at je vam prima!!! S pozdravem hannah2002 (at) seznam.cz