Počet příspěvků v diskusi celkem 17 (poslední 9.10.2011 21:13)
Je možné trvale odstranit pocit nafouklého břicha po každém jídle, byť sebemenším?
Na nafouklé břicho trpíme snad všechny, ale já už ne!!! Koupila jsem si na doporučení lékaře probiotika PROFILACT a během týdenní kůry /asi 150 Kč) se mi spravilamikroflora ve střevech a najednou mám klid. Profilact prostě dělá zázraky.
Já mám s enzymy prbolém, že jsou ze zvířátek a já jsem už léta vegetarián, někde jsem ale slyšela že Profizym je pouze z rostliných enzimů. Je to pravda?
Ano, máte pravdu. ProfiZYM obsahuje pouze přírodní enzymy, což naopomáhá k jeho lepšímu trávení. Tyto enzymy přinášejí do enzymatické problematiky zcela nové možnosti, protožeProfiZYM moho užívat i lidé alergičtí na pankreatické enzymy.
Moje dcera bere antibiotika. Ty jí ale praděpodobně rozhodily přijem potravy. Od té doby velmi špatně jí a bývá jí i špatně od žaludku. Neexistuje nějaký přípravek, který vše vrátí do normálu?
Rozhodně vyzkoušejte Profilact, nedávno jsme ho testovali v laborce a je to skutečně kvalitní přípravek. Já ho předepisuji pacientům a ti jsou spokojení, tato probiotika totiž garantují 25 miliard bakterií po celou dobu expirace.
Já jsem samozřejmě očkována proti nejrůznějším běžným i cizokrajným nemocem. Jenže ani očkování nebrání mému žaludku, aby při každé cestě do zahraničí alespoň jednou začal stávkovat. Jinak řečeno, prakticky vždy se dostaví průjem nebo zvracení. Co s tím?
Na průjem v exotický zemích používám Profilact. Jedná se o probiotika, která v sobě obsahují 25 miliard živých bakterií. Vždy týden před oddjezdem preventivně užívám jednu tabletu a pak během dovolené a průjem ani jiné zažívací problémy jsem nikdy neměl. Profilact už používám hodně dlouho a nikdy mne nezklamal.
Co se týče nafouklého břicha tak vřele doporučuji Profilact. Má rychlý účinek a když pomohl mě pomůže i ostatním.
A co ta známá faraonova pomsta? Opravdu jí Profilact zabrání. Já se totiž chystám do Egypta vyrazit, ale bojím se toho pověstného ,, Faraona‘‘.
To si piš, že jí zabrání. Profilact totiž účinně obnovuje mikroflóru a nastoluje rovnováhu právě při takovýchto akutních potížích.
Co se týče cestování tak musím potvrdit pozitivní ohlasy na výrobek Profilact. Mě zbavil nepříjemného průjmu který se mě držel jako klíště prakticky každou dovolenou.
Mě trápilo nafouklé břicho hlavně na dovolené. I doma se se
střevními potížemi potýkám, ale na dovolené jsou vždycky dvakrát
horší. Proto jsem rád, že můžu potvrdit, že přípravek Profilact
takovéto i jíné problémy spolehlivě řeší. Moje střeva jsou čisté
jako čerstvě padlý sníh. ![]()
Dovolenou já neřešim, stejně se tenhle rok nijak nedostatanu. Ale zajímalo by mě jestli je ten PRofilact dobrej i třeba na špatný zažívání obecně. Né jemon na cestách. Mě totiž břicho trápí celej rok, né jenom v létě.
Samozřejmě, že je Profilact celoroční pomoc. To neznamená, že když je vhodný na cestování, že nepomáhá I po zbytek roku. Vyzkoušejte ho a uvidíte.
Na zažívání je Profilact machr a hlavně ulevuje rychle a bez vedlejších účinků.
By mě zajímalo, jestli nejsou ódy na Profylact psané z jedné IP adresy – je to nějaké divné (například ten "reklamní jazyk, se kterým je to psané)…
Reklama: