nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Reagovat na příspěvek: Thajsko - srpen

(Thajsko - srpen)

Reagujete na tento příspěvek:

Thajsko - srpen | Anonym
18.5.2012 22:58

Ahoj,

v létě, přibližně na přelomu červenece/srpna, se chystám na měsíc do Thajska (+ možná Vietnam, Laos nebo Kambodža – pokud bude čas a nálada). Z mých přátel nikdo na takovou cestu nemá finanční prostředky a proto se snažím sehnat nějakého spolucestovate­le/spolucesto­vatelku zde. Přece jenom je lepší vyrazit s někým… Minulé léto jsem byl v Indonésii a celý výlet byl perfektní. Asie mě opravdu nadchla a proto letos chystám návrat. Cenově mě měsíc cestování, zábavy a užívání včetně letenky vyšlo něco kolem 45tis. Ubytování se dalo sehnat i za 100 Kč/noc a co jsem slyšel, Thajsko je ještě levnější.

Co se týče mě, jsem 21 letý student a mimo Indonésii jsem byl ještě 2× v Americe.

Pokud máte někdo podobné nebo stejné plány na léto, prosím kontaktujte mě na e-mailu bdvp (at) sez­nam.cz

Díky

Vaše jméno:
Nadpis příspěvku:
Text:
:-D :-) :-( :-|
:-o 8-) :lol: :-x
:cool: :oops: ;-( ;-)
:!: :?: :idea: :arrow:
(jen pro registrované uživatele)
Formát:Pro oddělení odstavce vložte prázdný řádek. (2× Enter)
*Zvýrazněný text* vložíte pomocí hvězdiček
Adresy na web budou zvýrazněny a rozpoznány automaticky, stejně jako e-mailové adresy.

RAVEN

RAVEN

Fleecová strečová celorozepínací mikina.

650 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist