nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 12 (poslední 18.3. 10:24)

Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | cestovatel
9.2.2012 17:37 | Reagovat | Sbalit

kdo se přidá na 2–3 týdenní cestu někdy v červnu anebo červenci autem napříč Švédskem a Norskem? mým cílem je Nordkapp, tam přes Švédsko a zpátky přes Norsko, zastávky po dohodě kdekoliv kde to bude zajímavé anebo hezké (v Norsku zpousta míst). nějak se mi nedaří najít nikoho, hledám sportovně založeného společníka, pohoďáka, nekuřáka, který není úplným novicem na cestách, mluví anglicky (jsem taky anglicky mluvící) a nepotřebuje pořád překladatele. náklady na cestu lze snadno vykalkulovat a rozdělit, další náklady na jídlo, pití, vstupy, noclehy (pokud nebude jenom stan anebo spacák) samozřejmě každý sám za sebe.

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | Anonym
12.2.2012 15:04 | Reagovat | Sbalit

ahoj,máme podobný plán…i když pro nás je nejdůležitější NP Sarek a trek v něm (popř. i půjčení kajaků na den dva v sousedním parku)…ten Nordkapp by jsme o vlastní vůli asi nedávali, protože spíš chcem místa bez lidí, ale když už by tam člověk byl:-) Ze Sareku je to kousek do S. Norska kam mrknout by se člověk asi měl, když už je v těhle koutech…. já byl loni v létě v J. Švédsku naším autem, ale je mu 11 let…co máš ty za auto? používáš fcb? máme tam skupinu „trek přes Sarek“ a tak bys moh vidět co jsme zač a jak se připravujeme a třeba z toho vyleze nějaká spolupráce:-)Zatím jsme tři a autem jsou čtyři lidi asi optimum. Měj se Milan – ecosumava na seznamu

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | cestovatel
12.2.2012 15:23 | Reagovat | Sbalit

ahoj, pro me nejdulezitejsi je cesta po Norsku, Sarek taky neni spatna volba, ale ja chci i dalsi destinace po Norsku. memu autu jsou 2 roky, takze bez obav :)

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | Anonym
12.2.2012 16:28 | Reagovat | Sbalit

a rozpočet máš jaký? my jsme tři, takže vytížený celý auto… celkem zcestovalý… NZ, Austrálie, JV Asie…kámoška St. Amerika atd atd… ono ani tak nejde o přesný místa, ale o ten koncept…a nám jde hlavně o treky v civilizací nedotčených místech ..a z tohohle hlediska má být Sarek to nej ..nebo myslíš že ne? pár míst v Norsku bych rád viděl taky…dost mě to bavilo ve Fjordlandu na Zélandu a Norsko bude asi něco podobnýho… já byl loni ve Švédsku objíždět baráky, protože tam jsou levný farmičky na prodej a přemýšlím o přesídlení z ČR, takže kdyby jsme jeli kolem nějakýho mýho favorita z netu, tak bych chtěl třeba jeden dva baráky navštívit…je to i zajímavá zkušenost, lidi z realit jsou naprosto odlišní od těch v Čechách:-) moje stránky jsou ekoroubenka cézet měj se Milan

13.2.2012 15:00 | Reagovat | Sbalit

ahoj Milane, v Norsku je hodne mist, které chci videt. Jotunheimen, Hardangervidda, pak okolí Trondheimu (domov Trollu), Lofoty a dojet na Nordkapp. ten Sarek jsem jiz predtim od nekoho slysel referenci, ze toto je opravdu nadhera. cesta bud tam anebo zpet bude asi pres Svedsko, ja jsem pojezdil jih Svedska kdysi jako mladoch stopem, ted chci napric touto zemi. zacal jsem se uz predtim nez si psal, domlouvat se dvemi lidmi z tohoto webu, takze uvidim, jak to skonci s nimi a kdybychom se nedomluvili, tak se prihlasim. at to ma nejakou postupnost. ja jsem taky zcestovaly, mam za sebou lidnate a bezlidnate oblasti Asie (Indonesie a jeji ostrovy a prochazky buší), Japonsko, Singapur, Malajsie, pak Rusko, Ukrajina, Pobalti, Finsko a pak vsechny mozne zeme vychodni a zapadni Evropy…

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | Eva
18.2. 20:48 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, zajímavý plán. Abych se přiznala moc toho o norsku nevím, plánovala jsem s kolem finsko a nakonec to nedopadlo :-( mám za sebou pár treků ve východní evropě a skandinávie obecně mě moc láká. Pokud byste měli chuť přibrat 23 svobodnou sympaťačku ozvěte se :) E.Laxova (at) sez­nam.cz

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | Pavel
18.3. 10:24 | Reagovat | Sbalit

Ahojky, parta cestovatelů po Norsku jedeme na Lofoty, Senja, Nordkyn, Kirkenes a přes Finsko do Švedska. Pokud máš zájem napiš. Čauky Pavel

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | Jan Svoboda
20.2. 07:13 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, strasne rad bych objel Skandinavii a Finsko…ale vystacim si i s Norkem a Švedskem… :-) ..jen mam takovy maly problem, rad bych sebou vzal psa – Sibirsky husky – je vychovany. 8-) Rad bych vedel, jestli by si byl ochoten nas vzit jako spolupartaky. Abych mohl vyrizovat ruzne ockovani pro psa. Pokud by to bylo pod stanem, byl bych radeji. :-D S pozdravem Honza

20.2. 08:39 | Reagovat | Sbalit

ahoj, psa nevim… nepremyslel jsem o tom, i kdyz na druhou stranu se to muze nekdy hodit. Husky, to je ten krasny pes co nesmrdi? :) kazdopadne bych chtel postupne se potkat se vsemi zajemci, co se dosud ozvali a pak dam vedet. hlavni roli bude hrat to jak do sebe zapadnou plany nas vsech a jak si sednem a taky to, jak vazne to kazdy mysli. ja pojedu na 100% i kdybych jel sam. :)

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | Jan Svoboda
20.2. 09:03 | Reagovat | Sbalit

jj, to je ten krasny pes co nesmrdi.. :-D…taky uvazuji, ze kdyb to jinak nepujde, ze pojedeme jen my dva.. :-)

20.2. 11:14 | Reagovat | Sbalit

to je znak ze to myslis na 100%, ze letos pojedes :) u me to je jistota, uz si to fakt slibuji nekolik let a stacilo cekani, jede se!

Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko | ckmgqhhg
21.2. 14:12 | Reagovat | Sbalit
 NadpisVloženoAutor
Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 9.2.2012 17:37 cestovatel
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 12.2.2012 15:04 Anonym
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 12.2.2012 15:23 cestovatel
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 12.2.2012 16:28 Anonym
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 13.2.2012 15:00 cestovatel
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 18.2. 20:48 Eva
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 18.3. 10:24 Pavel
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 20.2. 07:13 Jan Svoboda
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 20.2. 08:39 cestovatel
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 20.2. 09:03 Jan Svoboda
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 20.2. 11:14 cestovatel
Re: Nordkapp - tam přes Švédsko, zpátky přes Norsko 21.2. 14:12 ckmgqhhg

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

SAM - Výprodej

SAM - Výprodej

Sportovní kalhoty ze kterých lze po odepnutí nohavic vytvořit šortky.

690 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist