Počet příspěvků v diskusi celkem 8 (poslední 24.2. 14:09)
Ahoj, trochu sonduju, zda by byl zájem. Je nás 4–5, tedy 1–2(ev.3–4) nám chybí do ideálního počtu. Máme v plánu na 07/2012 (26 dní) překonat Severní/Subpolární Ural z jeho asijské části do evropské s nafukovacíma loděma, které bude nutné mj. přenést na zádech přes hřbet rozvodí cca 15 km. Prosím vložit do případných odpovědí více invence než „dobrý, popiš mi přesně, jak to chcete udělat“…apod.
Ď. Zdraví Honza
Ahoj, som byvali vodny slalomar a instruktor na divokej vode. mna zaujimaju len dve veci, priblizny rozpocet a datum. mam pracu kde musim byt prvych 5 dni v mesiaci inak si to viem vybait. dakujem peto.hajdu (at) gmail.com
A to chcete začít, kde v Jekaterinburgu a sjet na Volhu a dojet kam až brácha jedou do Slovinska na jaře já jsem byl na lodi naposled na místní neckyádě, ale ta příroda mě dost láká jen nevim jestli šetřit na auto, když zatim jedno funguje.Jakej to má stupeň nebezpečnosti ta řeka kam chcete vy Mám prut kdyžtak nachytám ryby jestli mě vemete do týmu.
Nene, jedná se o Subplární Ural, tedy výrazně severněji. Naše putování budeme začínat v Saranpaulu, který je dostupný ze Salehardu a Berezovo lodní dopravou po řekách Ob, Severní Sosva a Ljapin. Řeky nebudou obtížné, spíš počítej s tím, že si pěkně zapádluješ na volejích a budeš tahat lodičku na špagátu proti proudu. Ale třeba si občas pomůžem motorem. Nachytáš ryby ? To je slovo ! Paráda ! Kdy se seznámíme ? H.
Termín orientačně 23.6. – 17.7. Můžeme částečně upravit po dohodě všech členů výpravy, ale z důvodu dovolené je nutné využít volno na Cyrila a Metoděje…
trasa vyzera super u mna jedine hra rolu datum. keby sa dal naplanovat tak aby to nebolo cez mesiac ale napr od 07/07 – 30/07 tak nemam problem.
To určitě neklapne. Maxinální posun, po dohodě s ostatními, by mohl být odjezd 4.7. H.
Ahoj, tak to sa zrejme nezhodneme co ma velmi mrzi. 4/07 je v USA sviatok a kedze pracujem pre US firmu tak sa nam to cele posuva o jeden den. prajem vela stastia!