nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Za slunickem na jamajku :)

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 5 (poslední 11.2.2012 09:51)

Za slunickem na jamajku :) | Lucka
4.2.2012 12:04 | Reagovat | Sbalit

Co takhle vypadnout z tech mrazu za trochou slunicka, poslechnout si pohodovy reggae, kouknout na jeden z nejcervenejsich zapadu slunicka na svete, pokecas s par rastafarianama….no proste trosku uletet z te nasi studene reality?? Zpatecni letenky jsou za 12 tisic z londyna, hodilo by se mi to tak na dva tydny prelom unor/brezen. Jsem zvykla cestovat sama i v docela nebezpecnych zemich, ale jamajka ve me prece jen budi respekt. Tak budu rada, kdyz se nekdo prida aspon na prvnich par dnu…Jo a jinak mam kontakt na uzasnou rastafarianskou komunitu mimo turisticke oblasti… Rada fotim…verim, ze tentokrat bude co :)

Tak zatim sunshine :)

Re: Za slunickem na jamajku :) | Jarda
10.2.2012 00:09 | Reagovat | Sbalit

Ahoj :) uz jsi našla spolucestovatele? A nejaka podmínka kdo by to mohl byt :)

Re: Za slunickem na jamajku :) | Lucka
11.2.2012 00:48 | Reagovat | Sbalit

Ahoj Jardo,

spolucestovatele jsem nenasla. Koupila jsem si letenku sama a nasla jsem jednu sympatickou holku ze slovenska, co na jamajce bydli a jsme domluveny, ze se potkame. Jinak mam jeste par kontaktu na mistni rastafariany :)

Copak mas chut se trochu ohrat a poslechnout reggae?

11.2.2012 09:47 | Reagovat | Sbalit

Zájem bych určitě měl o oboje. Do karibiku se chci podívat už dlouho a Jamajka mi přijde rozhodně nejzajívamější, akorát se mi na tak dlouhou cestu nechce samotnému :) Kde a na kdy jsi kupovala letenky? :)

11.2.2012 09:51 | Reagovat | Sbalit

Pro rychlejší komunikaci jardadobias @yahoo.com

NadpisVloženoAutor
Za slunickem na jamajku :) 4.2.2012 12:04 Lucka
Re: Za slunickem na jamajku :) 10.2.2012 00:09 Jarda
Re: Za slunickem na jamajku :) 11.2.2012 00:48 Lucka
Re: Za slunickem na jamajku :) 11.2.2012 09:47 Jarda
Re: Za slunickem na jamajku :) 11.2.2012 09:51 Jarda

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

SAM

SAM

Sportovní kalhoty ze kterých lze po odepnutí nohavic vytvořit šortky.

1009 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist