nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Hledám parťačku na výlet po Itálii!

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 2 (poslední 12.9.2010 23:06)

Hledám parťačku na výlet po Itálii! | Ondra Vlášek
2.9.2010 12:40 | Reagovat | Sbalit

Ahoj,

koncem září mám v plánu výlet do Itálie autem a tak hledám parťačku. Nic velkýho, ale chtěl bych se projet gondolou (Benátky), projít se po Piazza Venezia (Řím), ošplíchnout v moři a ochutnat pár druhů vín (Kdekoliv). Cesta tě vyjde cca na 2500,– a zbytek je na tobě. Spát se dá v nejhorším v autě, ale myslim, že nebude problém sehnat nějaký levný bydlení. Jinak bych to viděl tak na 7 až 10 dní. Takže pokud se ti plán libí dej vědět a nějak to domluvíme.

ondra.vlasek (at) gma­il.com (22 let)

Re: Hledám parťačku na výlet po Itálii! | mm
12.9.2010 23:06 | Reagovat | Sbalit

Zdravím, ráda bych vyjímečně také někam za teplem prodloužit léto.Uvažovala jsem o Řecku, ale i o Itálii a taky někoho hledám-ideálně celou partu lidí:) Dovolené mám asi 7 prac.dní,–) Já Brňačka, 25 let. martina.ufinka­//email.cz

NadpisVloženoAutor
Hledám parťačku na výlet po Itálii! 2.9.2010 12:40 Ondra Vlášek
Re: Hledám parťačku na výlet po Itálii! 12.9.2010 23:06 mm

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

NILE

NILE

Cestovatelské kalhoty s dvojím odepínáním nohavic.

1253 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist