nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Keňa leden-únor

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 5 (poslední 25.8.2010 19:54)

Keňa leden-únor | Lenka
25.8.2010 08:22 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, chtěla bych jet do Keni, ale bohužel neznám nikoho kdo by chtěl jet se mnou. Nejlepší by to bylo v lednu nebo v únoru. Byla by to pobytovka u moře a dopláceli by jsme si fakultativní výlety. Kdyby to byl vyloženě poznávací zájezd tak to stojí dvakrát tolik. Takže pokud je tady někdo, kdo by chtěl jet se mnou, tak budu ráda když se ozvete. Ahoj Lenka

Re: Keňa leden-únor | alabastr09@volny.cz
25.8.2010 15:34 | Reagovat | Sbalit

Ahoj,Keňu plánuji již několik let.Napiš tel.a domluvíme se. Alda

Re: Keňa leden-únor | Lenka
25.8.2010 16:30 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, tedka mám telefon v opravně, takže jsem bez něj. Ale nevadí snad bude nějaká domluva i přes net :-) A jak by sis zájezd představoval ty?

Re: Keňa leden-únor | Anonym
25.8.2010 17:20 | Reagovat | Sbalit

Ahojda! Taky bych ráda do Keni:) Leden nebo únor můžu, válení u moře mě neba, ale s těma výletama by to bylo mohlo být fajn:))

Re: Keňa leden-únor | Anonym
25.8.2010 19:54 | Reagovat | Sbalit

Čauky, zaujalo mně co píšeš a výlet za teplem v lednu či únoru by vůbec nemusel být špatný a Keňu jsem již taky měla v hledáčku. Napiš na flinn (at) sez­nam.cz jakou máš představu.

NadpisVloženoAutor
Keňa leden-únor 25.8.2010 08:22 Lenka
Re: Keňa leden-únor 25.8.2010 15:34 alabastr09@volny.cz
Re: Keňa leden-únor 25.8.2010 16:30 Lenka
Re: Keňa leden-únor 25.8.2010 17:20 Anonym
Re: Keňa leden-únor 25.8.2010 19:54 Anonym

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

CAPRI W

CAPRI W

Dámské sportovní kalhoty pod kolena.

693 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist