nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: někam pryč a daleko...

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 7 (poslední 26.8.2010 01:10)

někam pryč a daleko... | Michal
22.8.2010 08:00 | Reagovat | Sbalit

Někam bych jel a nevím kam :-) , minimálně tak na čtyři týdny, konec listopadu a prosinec , nebo pak třeba v lednu, chvilku lehnout u moře a strkat hlavu pod vodu, nevadí ani hory, ale na 8tisícovku teda nevylezu :lol: , klidně se k někomu přidám…ASIE, AMERIKA jen do Číny nechci, prej je tam moc lidí a ještě bych se tam ztratil :lol: , jo a taky do Afriky a do Zimbabve…to mě tedy také neláká :-)

Re: někam pryč a daleko... | Anonym
22.8.2010 18:52 | Reagovat | Sbalit

Ahoj.Tak to jsme na tom stejně.Stále někoho hledám-napiš jarda.fity (at) sez­nam.cz….…čau.

Re: někam pryč a daleko... | roverevi
24.8.2010 23:44 | Reagovat | Sbalit

AHoj Michale, jedu pracovně do Kalifornie SD někdy konec listopadu. Nez se budu vracet zpet domu do CR, rada bych par dni pocestovala. Napadaji me staty Arizona, Nevada etc, nebo vyrazit do Mexika. Hledam nekoho, kdo by mel chut videt kus zeme, zatim nemam konkretni plan, jen myslenku. E.

Re: někam pryč a daleko... | Michal
25.8.2010 07:55 | Reagovat | Sbalit

Ahoj E. jako nápad to nezní špatně :-) , odkud jsi? Třeba se o cestě můžem pobavit někde nad kávou…abych byl upřímný, láká mě sever USA, KANADA…ale co tam skoro v zimě a opravdu jsem limitován termínem…písni pak prosím na mejlík, děkuji M ;-)

Re: někam pryč a daleko... | Michal
25.8.2010 07:59 | Reagovat | Sbalit

jo a můj adres Jan.Doveda (at) sez­nam.cz , máš tam na profilu Lidé i nějaké fotky, tak se prosím nelekej :-D

25.8.2010 09:13 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, momentálně sháníme s přáteli ještě kamarádky/kamarády ve věku 22 – 28 let na zájezd s cestovní kanceláří na francouzskou riviéru k moři poblíž Cannes v termínu od 3.9. do 12.9. Cena cca 6000 Kč (ubytování v apartmánu + bus + pojištění), s sebou aspoň 200 EUR na stravování (v apartmánech je kuchyňka) a ostatní výdaje. Možnost výletů do Cannes, Nice, Monaka, Grasse. V případě zájmu prosím dát vědět na e-mail, pošlu více informací. Díky moc. Standa

V případě zájmu napiš na: bandolero7 (at) sez­nam.cz

26.8.2010 01:10 | Reagovat | Sbalit

já taky! ostrovy francie. jižní amerika, polynesie..teplo, voda, příroda, města.. zde (at) seznam­.cz

NadpisVloženoAutor
někam pryč a daleko... 22.8.2010 08:00 Michal
Re: někam pryč a daleko... 22.8.2010 18:52 Anonym
Re: někam pryč a daleko... 24.8.2010 23:44 roverevi
Re: někam pryč a daleko... 25.8.2010 07:55 Michal
Re: někam pryč a daleko... 25.8.2010 07:59 Michal
Re: někam pryč a daleko... 25.8.2010 09:13 Anonym
Re: někam pryč a daleko... 26.8.2010 01:10 Anonym

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

ATACAMA II

ATACAMA II

Technická větrovka s oblékáním přes hlavu.

1245 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist