nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Názor: Řecko s dětmi letecky - červenec

(Diskuse: Řecko s dětmi letecky - červenec)

Počet příspěvků v diskusi celkem 2 (poslední 28.3.2010 19:40)

Řecko s dětmi letecky - červenec | Anonym
14.3.2010 21:39 | Reagovat

Dobrý den, je mi 33 let, jsem rozvedená a mám dvě holky (6 a 8 let). Momentálně řeším letní dovolenou. Ráda bych s holkama letěla k moři a mezi známými jsem nikoho nenašla. Buď nemají moc peněz nebo se jim dovolená časově nehodí nebo mají teprve miminka a s těma by si moje holky moc nepohrály. Nejste některá/některý v podobné situaci? Nepotřebujete na dovolenou, kde byste uvítala společnost jedné ženské a dvou dětí?

Jet sama nechci, na minulé, ještě rodinné, dovolené jsem dostala poslední den zvracecí chřipku a nebýt se mnou manžel, tak jsme neodjeli.

Plánuji cestu na 7 až 9 dní v červenci. Jsem z Prahy. Budu se těšit. Míša michaela.safran­kova (at) ema­il.cz

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

Dárkový poukaz 500 Kč

Dárkový poukaz 500 Kč

Dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč.

500 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist