nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Evropou stylem americkych Beatniku...:)

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 6 (poslední 16.3.2010 12:58)

Evropou stylem americkych Beatniku...:) | Honza
6.3.2010 22:53 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, najde se tady nejaky blazen, ktery by chtel procestovat Evropu (spis zapadni, ale nebranil bych se i vychodni) stylem americkych beatniku?? Termin leto 2010 Diky Honza

Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) | Marek
7.3.2010 02:11 | Reagovat | Sbalit

Cau, co to presne znamena? :)

Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) | Honza
7.3.2010 10:26 | Reagovat | Sbalit

No, to je tezky takhle vysvetlit. Nejlepsi asi bude, pokud si prectes knihu od Jacka Kerouca: Na ceste. Ale v zasade jsem si to predstavoval jako jizda stopem skrz Evropu, ubytovani jsem nechtel moc resit, ale vcera jsem tady nasel stranku, kde lidi nabizi ubytovani u nich doma… Tak treba vyuzit toho. Proste poznat Evropu z jinyho uhlu pohledu nez je obyvkle, za minimalne naklady. Pokud bys mel zajem, tak se ozvi na huklik (at) sez­nam.cz

Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) | terez
15.3.2010 04:20 | Reagovat | Sbalit

A co takle vlakem a pesky?.]

Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) | Honza
16.3.2010 07:09 | Reagovat | Sbalit

Nevim, toto se mne moc nezamlouva… Muj plan je za co nejnizsi castku, a nemyslim si, ze by to vlakem vyslo njekak vyhodne. A nikdo nerika, ze nemuzeme ujit denne taky nejaky ty kilometry pri stopovani, dokonce si myslim, ze je to hodne pravdebododny…:)

Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) | linda
16.3.2010 12:58 | Reagovat | Sbalit

čau, představa to je pěkná, taky mě to kdysi nadchlo a jsem pro tenhle styl cestování,zatím nevím jak to bude s létem, mám ještě další plány, ale třeba se můžem někdy domluvit, máš kdyžtak nějaké konkrétní návrhy? kdyžtak se mi pls ozvi mailem na verrdena (at) gma­il.com , dík

NadpisVloženoAutor
Evropou stylem americkych Beatniku...:) 6.3.2010 22:53 Honza
Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) 7.3.2010 02:11 Marek
Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) 7.3.2010 10:26 Honza
Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) 15.3.2010 04:20 terez
Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) 16.3.2010 07:09 Honza
Re: Evropou stylem americkych Beatniku...:) 16.3.2010 12:58 linda

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

CAPRI W

CAPRI W

Dámské sportovní kalhoty pod kolena.

693 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist