nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010)

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 5 (poslední 9.3.2010 21:11)

Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) | Jana
20.2.2010 20:12 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, hledam pohodove a nadsene spolucestovatele na 6–8 tydnu na Novy Zeland s cca 2-tydenni zastavkou v Sydney a Queenslandu. Zatim jsem sama, 24let (mozna s bratrancem, 22let). Cestu uz mam trochu vymyslenou podle doporuceni kamaradu + neustale studuju vsemozne pruvodce a webove stranky. Idealni by byla skupinka lidi, kteri by cestovali spolu v jednom nebo dvouch karavanech, ktere nabizi Novy Zeland jako idealni dopr.prostredek. Privitam i jakekoli cenne rady, tipy a doporuceni. Jsem pro tu cestu strasne nadsena, ale nechci vyrazit sama. Jsem otevrena zmene planu cesty. Diky a tesim se na dobrou partu lidicek Jana

Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) | Helča
22.2.2010 22:09 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, plán zní nadějně, nejsem tedy skupinka ale jednotlivec, ale snad by to nevadilo. A byl by zbytek cesty spíš příroda nebo města a městečka? A s jakým počítáš asi rozpočtem? Chceš – li, ozvi se singapoor1 (at) seznam.cz

Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) | Jana
24.2.2010 00:03 | Reagovat | Sbalit

Ahoj Helco, jednotlivec vubec nevadi :-). Treba tech jednotlivcu bude vic a dame dohromady malou skupinku. Uprimne me mesta zase az tak uplne nezajimaji, ale myslim si, ze dle nacrtku planu cesty bysme urco videli Sydney, Auckland a Christchurch (z tech vetsich mest)…jinak bysme projizdeli a zastavili, kde by se nam libilo. Daji se naplanovat primo nejake vylety s pruvodcem, na ktere jsem slysela uzasne reference. Jinak davam prednost urcite prirode. S rozpoctem to zalezi na delce cestovani…na 4 tydny pocitam s 50–60 000, pokud bysme cestovali dele nebo chteli vice videt, dosahneme na 100 000. Budu rada, kdyz se ozves a kdyby tvuj zajem trval, muzeme se sejit.

Zatim pa Jana

Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) | Anonym
6.3.2010 22:06 | Reagovat | Sbalit

ahoj. ten napad je skvely. neco podobneho bych rad skusil, ale casove jsem hodne omezeny, max 3tydny. mate tech jednotlivcu vic?mail:marek­martiska (at) sez­nam.cz

Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) | Doveda
9.3.2010 21:11 | Reagovat | Sbalit

JJ, jel bych hned :-D , na Sydney ti v pohodě stačí týden a nezapomen kouknout do Modrých hor, Pokud dáváš přednost přírodě, tak si zalet na Tasmánii, je to kousek a za týden se nechá v klídku celá object a příroda je krásná :-) , být to v listopadu, tak o tom přemýšlím ;-)

NadpisVloženoAutor
Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) 20.2.2010 20:12 Jana
Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) 22.2.2010 22:09 Helča
Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) 24.2.2010 00:03 Jana
Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) 6.3.2010 22:06 Anonym
Re: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) 9.3.2010 21:11 Doveda

Reklama:

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

JIMMY

JIMMY

Universální outdoorová parka pro sportovce.

3390 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech · Bond, James Bond
TOPlist