nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Reagovat na příspěvek: Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010)

(Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010))

Reagujete na tento příspěvek:

Nový Zéland, Austrálie - Queensland (červenec,srpen 2010) | Jana
20.2.2010 20:12

Ahoj, hledam pohodove a nadsene spolucestovatele na 6–8 tydnu na Novy Zeland s cca 2-tydenni zastavkou v Sydney a Queenslandu. Zatim jsem sama, 24let (mozna s bratrancem, 22let). Cestu uz mam trochu vymyslenou podle doporuceni kamaradu + neustale studuju vsemozne pruvodce a webove stranky. Idealni by byla skupinka lidi, kteri by cestovali spolu v jednom nebo dvouch karavanech, ktere nabizi Novy Zeland jako idealni dopr.prostredek. Privitam i jakekoli cenne rady, tipy a doporuceni. Jsem pro tu cestu strasne nadsena, ale nechci vyrazit sama. Jsem otevrena zmene planu cesty. Diky a tesim se na dobrou partu lidicek Jana

Vaše jméno:
Nadpis příspěvku:
Text:
:-D :-) :-( :-|
:-o 8-) :lol: :-x
:cool: :oops: ;-( ;-)
:!: :?: :idea: :arrow:
(jen pro registrované uživatele)
Formát:Pro oddělení odstavce vložte prázdný řádek. (2× Enter)
*Zvýrazněný text* vložíte pomocí hvězdiček
Adresy na web budou zvýrazněny a rozpoznány automaticky, stejně jako e-mailové adresy.
outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

VOLCANO

VOLCANO

Dámská strečová celorozepínací mikina s kapucí.

879 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist