Počet příspěvků v diskusi celkem 8 (poslední 5.3.2010 08:59)
Ahoj všem cestovatelům,
kdo by rád vyrazil na cca měsíc v červnu do Mongolska?
pište pls na freefox (at) seznam.cz
něco o mě a minulých cestách na http://freefoxworld.blogspot.com/
ahoj
Ahoj, Mongolsko by mě celkem lákalo, tak jsem se chtěla zeptat, jakou formou bys to chtěl podniknout.u mě by šlo spíš o 3 týdny…díky Pavla
Ahoj Pájo,
Tři týdny nejsou rozhodně problém, záleží na tobě jak se ti to bude hodit, já pak stejně pokračuji dále na jih.
Program je zatím spíš takový rámcový, dost bude záležet na vzájemné domluvě, ale zatím bych to viděl na dva klasický okruhy – do Altaje v Západním Mongolsku a na jih do pouště Gobi..víc v mejlu, kdyžtak napiš
ahoj Fox
Ahoj Foxi, chtela jsem se zeptat, ty uz mas nejakou letenku, nebo planujes jinou dopravu?,ptam se abych si pak kdyztak zajistila nejakou dopravu zpet. a pak jeste k tomu pobytu tam, ja moc nejsem na nejaky organizovany veci:-)ale predpokladam, ze ty taky ne…zatim ahoj Pavla
čauves
,
letenku plánuju koupit teďka koncem měsíce…zpáteční do ulanbátaru z prahy se nechá koupit za 15litrů
Ahoj, chtěla jsem se tě zeptat, jestli bychom se nemohli sejit. nikdy jsem s nikym cizim necestovala, tohle by bylo poprve, tak bych chtěla vědet, s kym bych eventuelne cestovala.doufam, ze to pro tebe neni nejaky problem.proste abych vedela, co a jak, nez si treba koupim letenku.zatim ahoj Pavla
ahoj, to určitě není problém..napiš na email viz. výše ať se
domluvíme..sem nechodím každý den ![]()