Počet příspěvků v diskusi celkem 12 (poslední 19.2.2011 11:09)
Ahoj,máte někdo zkušenosti s poutí do Santiaga nebo ji plánujete v letošním roce? Budu ráda, pokud mě zkontaktujete a předáte cenné rady eventuelně se přidáte ke mně.Prosím pište na email:phajkova (at) bxrp.com
Ahoj nemam sice predosle skusenosti s putou do Santiaga, akurat,co som precitala par clankov a Coelhovu knihu:D, ale chystam sa tento rok koncom juna/cerven na tuto put s kamaratkou, ale ta este nie je ista, tak by sme sa eventualne mohli spojit:)
Možna by šel taky! ![]()
Ahoj, napište mi prosím váš email, ať se dohodneme osobně na podrobnostech. Díky.
moj mail sabrink (at) centrum.sk
Ahojky, koncem června se chystáme se sestrou, poprvé, chtěly bychom jít těch cca.100 km do Santiaga a pak pokud bude síla pokračovat na „Konec světa“ Mys Finistere (příp. busem) Kdybys měla zájem, napiš: e-mail m.penazova (at) seznam.cz
Ahoj, Veronika tady. Ja jsem sla Camino Frances z Logrona do Santiaga a ponevadz jsem byla infikovana tzv. Camino Bug tak jsem tento rok prosla jistou etapu Camino Mozarabe ze Sivilla. Vsem vrele doporucuji tuto zkusenost, do jiste miry te to posune v zivote dal,obohati. Tento rok je Svaty Rok a ocekava se mageultra prival poutniku, tedy si myslim, ze v leccems Camino nebude kouzelnym Caminem jako obvykle.vrrr68(at)seznam.cz rada poskytnu vse co vim.
V loňském roce jsem šel celou t.zv.Francouzskou cestu ze St. Jean pied Port do Santiaga.Letos v září ji chci absolvovat opět,ale až na mys Finistere,kam před 500 lety došlo poselstvo krále Jiřího z Poděbrad a kde si mysleli když stanuli nad oce- ánem,že došli na konec světa.Putování je to náročné,jde se přes Pyreneje,Leonské hory,krajina kopcovitá,kamenitá,ale je to obrovský,celoživotní zážitek.Pokud chcete další informace. ozvěte se na můj I-mail,nebo tel.725088990.
Pane Jane prosím, jak jste se dopravil do St.jean piet de port a potom ze santiaga domů.Myslím tím dopr. prostředky a jejich cena.Chtěl bych vyjít koncem dubna,myslím na obtížnost v horách, jak se mám vybavit do toho počasí.Je mi 75 roků, chodím dálkové pochody i v zimě,jsem na tom fyzicky velmi dobře, myslíte, že to dokážu,když jsem před léty překonal 5 infarktů?Chtěl bych vědět váš názor.Díky
Pane Jane
prosím, jak jste se dopravil do St.jean piet de port a potom ze santiaga
domů.Myslím tím dopr. prostředky a jejich cena.Chtěl bych vyjít koncem
dubna,myslím na obtížnost v horách, jak se mám vybavit do toho
počasí.Je mi 75 roků, chodím dálkové pochody i v zimě,jsem na
tom fyzicky velmi dobře, myslíte, že to dokážu,když jsem před léty
překonal 5 infarktů?Chtěl bych vědět váš názor.Díky
Jane,zajímalo by mě jaké jste použil dopr. prostředky tam i zpě a jejich cena. Chci vyrazit konec dubna,není to brzy, vzhledem k počasí v horách a co na sebe? Mám sice za sebou 5 infarktů a je mi 75 roků,ale zabývám se léta dálkovými pochody,takže jsem na cestu fyzicky připraven.Chci jít celou trasu.Pokud byste šel i letos,rád bych měl zkušeného společníka.Takové štěstí asi mít nebudu,tak alespoň dobrou radu.Děkuji,Jan
Ahoj!Jak se chcete na začátek pouti a pak zpět dopravit?