nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Pouť do Santiago de Compostela

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 12 (poslední 19.2.2011 11:09)

Pouť do Santiago de Compostela | niranka11
5.2.2010 11:17 | Reagovat | Sbalit

Ahoj,máte někdo zkušenosti s poutí do Santiaga nebo ji plánujete v letošním roce? Budu ráda, pokud mě zkontaktujete a předáte cenné rady eventuelně se přidáte ke mně.Prosím pište na email:phajkova (at) bxrp.com

Re: Pouť do Santiago de Compostela | Sabrina
5.2.2010 15:12 | Reagovat | Sbalit

Ahoj nemam sice predosle skusenosti s putou do Santiaga, akurat,co som precitala par clankov a Coelhovu knihu:D, ale chystam sa tento rok koncom juna/cerven na tuto put s kamaratkou, ale ta este nie je ista, tak by sme sa eventualne mohli spojit:)

Re: Pouť do Santiago de Compostela | Anonym
7.2.2010 20:54 | Reagovat | Sbalit

Možna by šel taky! :-D

Re: Pouť do Santiago de Compostela | niranka11
10.2.2010 14:28 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, napište mi prosím váš email, ať se dohodneme osobně na podrobnostech. Díky.

Re: Pouť do Santiago de Compostela | Sabrina
13.2.2010 19:47 | Reagovat | Sbalit
Re: Pouť do Santiago de Compostela | Martina
9.2.2010 15:27 | Reagovat | Sbalit

Ahojky, koncem června se chystáme se sestrou, poprvé, chtěly bychom jít těch cca.100 km do Santiaga a pak pokud bude síla pokračovat na „Konec světa“ Mys Finistere (příp. busem) Kdybys měla zájem, napiš: e-mail m.penazova (at) sez­nam.cz

Re: Pouť do Santiago de Compostela | Anonym
13.2.2010 20:31 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, Veronika tady. Ja jsem sla Camino Frances z Logrona do Santiaga a ponevadz jsem byla infikovana tzv. Camino Bug tak jsem tento rok prosla jistou etapu Camino Mozarabe ze Sivilla. Vsem vrele doporucuji tuto zkusenost, do jiste miry te to posune v zivote dal,obohati. Tento rok je Svaty Rok a ocekava se mageultra prival poutniku, tedy si myslim, ze v leccems Camino nebude kouzelnym Caminem jako obvykle.vrrr68(at)s­eznam.cz rada poskytnu vse co vim.

Re: Pouť do Santiago de Compostela | Jan Šnokhous
11.3.2010 16:51 | Reagovat | Sbalit

V loňském roce jsem šel celou t.zv.Francouzskou cestu ze St. Jean pied Port do Santiaga.Letos v září ji chci absolvovat opět,ale až na mys Finistere,kam před 500 lety došlo poselstvo krále Jiřího z Poděbrad a kde si mysleli když stanuli nad oce- ánem,že došli na konec světa.Putování je to náročné,jde se přes Pyreneje,Leonské hory,krajina kopcovitá,kame­nitá,ale je to obrovský,celo­životní zážitek.Pokud chcete další informace. ozvěte se na můj I-mail,nebo tel.725088990.

Re: Pouť do Santiago de Compostela | Jan
19.2.2011 10:22 | Reagovat | Sbalit

Pane Jane prosím, jak jste se dopravil do St.jean piet de port a potom ze santiaga domů.Myslím tím dopr. prostředky a jejich cena.Chtěl bych vyjít koncem dubna,myslím na obtížnost v horách, jak se mám vybavit do toho počasí.Je mi 75 roků, chodím dálkové pochody i v zimě,jsem na tom fyzicky velmi dobře, myslíte, že to dokážu,když jsem před léty překonal 5 infarktů?Chtěl bych vědět váš názor.Díky

19.2.2011 10:51 | Reagovat | Sbalit

:-D :-D :-( :-) :arrow: Pane Jane prosím, jak jste se dopravil do St.jean piet de port a potom ze santiaga domů.Myslím tím dopr. prostředky a jejich cena.Chtěl bych vyjít koncem dubna,myslím na obtížnost v horách, jak se mám vybavit do toho počasí.Je mi 75 roků, chodím dálkové pochody i v zimě,jsem na tom fyzicky velmi dobře, myslíte, že to dokážu,když jsem před léty překonal 5 infarktů?Chtěl bych vědět váš názor.Díky

19.2.2011 11:09 | Reagovat | Sbalit

Jane,zajímalo by mě jaké jste použil dopr. prostředky tam i zpě a jejich cena. Chci vyrazit konec dubna,není to brzy, vzhledem k počasí v horách a co na sebe? Mám sice za sebou 5 infarktů a je mi 75 roků,ale zabývám se léta dálkovými pochody,takže jsem na cestu fyzicky připraven.Chci jít celou trasu.Pokud byste šel i letos,rád bych měl zkušeného společníka.Takové štěstí asi mít nebudu,tak alespoň dobrou radu.Děkuji,Jan

doprava | Lenka
26.2.2010 18:01 | Reagovat | Sbalit

Ahoj!Jak se chcete na začátek pouti a pak zpět dopravit?

NadpisVloženoAutor
Pouť do Santiago de Compostela 5.2.2010 11:17 niranka11
Re: Pouť do Santiago de Compostela 5.2.2010 15:12 Sabrina
Re: Pouť do Santiago de Compostela 7.2.2010 20:54 Anonym
Re: Pouť do Santiago de Compostela 10.2.2010 14:28 niranka11
Re: Pouť do Santiago de Compostela 13.2.2010 19:47 Sabrina
Re: Pouť do Santiago de Compostela 9.2.2010 15:27 Martina
Re: Pouť do Santiago de Compostela 13.2.2010 20:31 Anonym
Re: Pouť do Santiago de Compostela 11.3.2010 16:51 Jan Šnokhous
Re: Pouť do Santiago de Compostela 19.2.2011 10:22 Jan
Re: Pouť do Santiago de Compostela 19.2.2011 10:51 Jan
Re: Pouť do Santiago de Compostela 19.2.2011 11:09 Jan
doprava 26.2.2010 18:01 Lenka

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

ASKJA

ASKJA

Dámská lehká softshellová bunda.

2395 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist