nepřihlášený uživatel · Registrovat se · Přihlásit se

Diskuse: Poutní cesta do Santiaga de Compostela...

Fórum: Spolucestování aneb cestovatelská seznamka

Počet příspěvků v diskusi celkem 21 (poslední 11.3.2010 13:11)

Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | Lin, linda.f@email.cz
2.1.2007 23:03 | Reagovat | Sbalit

Zdravím všechny cestovatele…Ces­tování je mým koníčkem a Paulo Coelho je mým oblíbeným spisovatelem,což je důvod proč bych se i já chtěla na tuto cestu vydat,rozhodně nejsem věřící a nebo o tom alespoň nevím, ale tuto cestu bych chtěla uskutečnit,protože jsem stále ještě nenašla svůj Osobní příběh…Nějak ani nevím datum odjezdu,je to spíš momentální nápad,který chci rozhodně zrealizovat,jen ještě přesně nevím kdy, jak a s kým…Tak dejte vědět, třeba dáme hlavy dohromady… :-D

Do Santiaga de Compostela... | Tom
4.1.2007 19:08 | Reagovat | Sbalit

Mám v plánu jít 1.7.2007 – 30.7.2007, Z Saint Jean Pied de Port, pokud bys měla zájem můžeme si o tom víc popovídat přes ICQ: 221242774 , nebo mail: cornelli (at) cen­trum.cz :-D

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | Anonym
5.1.2007 14:29 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, taky se chci v lete vypravit na poutni cestu do Composteli, stejne jako ty si myslim ze nejsu verici a taky sem se poprve o tyhle ceste dozvedel pres knizku p. Coelha, mame stejny i to ze nevim kdy a skym to chci absolvovat, jesli chces, muzeme se domluvit, Jirka (jirkasp (at) cen­trum.cz)

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | herejk@volny.cz
6.1.2007 19:00 | Reagovat | Sbalit

Ta moje půlka je celá žhavá na tu cestu, má už za sebou etapu z LePuy do Moisacu a nemá partnerku.

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | herejk@volny.cz
6.1.2007 19:14 | Reagovat | Sbalit

Moje druhá polovina shání parťáka. 1 etapu z LE PUY do MOISACU má za sebou a nemá s kým pokračovat. Kontaktní telefon 728584881.

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | kaca
13.1.2007 00:03 | Reagovat | Sbalit

usla sem to loni za 28 dni, tjako ze St.Jean Pied de Port, tak jesli mate nejakej dotaz, tak se ozvete…608768569. jo, letos chci jit z Lisabonu. mejte se, kaca

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | Filip Josef
4.6.2007 21:37 | Reagovat | Sbalit

Ahoj,chtěl bych jít do compostely máš nějaké dobré rady. Díky Filip

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | pavekouble@seznam.cz
11.1.2008 16:43 | Reagovat | Sbalit

Ahoj.

Šli jsme v loni do S d C z Santanderu asi 460 km a letos chceme jít z Lisabonu a nemáme žádné informace o albergue a rozmístění. Máteli nějaké informace prosím dejte vědět. Díky a hodně štěstí na cestách.

Pavel s Janou z Plzně

23.2.2007 17:18 | Reagovat | Sbalit

ahoj ráda bych se přidala na cestu do santiaga coelo je můj oblíbený autor a poutní cestu bych si chtěla projít.. ráda bych si o tom popovídala a zjistila od tebe pár info..pokud ještě někoho hledáš.. či je vás víc ráda se připojím.. moje čislo na icq 471–779–612 díky s pozdravem libie

24.8.2007 09:56 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, ja se tam chystam vyrazit ted kolem prvniho zari, spolucestujici to vzdal, takze kdybys nahodou mela chut a cas , ozvi se mi na tomas.warp na seznamu.cz a muzeme se zkusit nejak dohodnout (jo, je mi 23, jsem student a na par mistech po Evrope jsem uz byl) Ahoj, Tom

Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... | Vašek
17.1.2008 12:21 | Reagovat | Sbalit

Je to super, máme v nohách asi 900 km ze St Jean do Fisterre, pokud potřebuješ nějaké informace rádi poskytneme, v životě mně nebylo líp Vašek storoh (at) cen­trum.cz

17.1.2008 12:22 | Reagovat | Sbalit

Je to super, máme v nohách asi 900 km ze St Jean do Fisterre, pokud potřebuješ nějaké informace rádi poskytneme, v životě mně nebylo líp Vašek storoh (at) cen­trum.cz

pouť z Lisabonu do S d Compostelo | pavekouble@seznam.cz
10.1.2008 22:40 | Reagovat | Sbalit

Zdary.

Kdo mě poradí s poutí z Lisabonu do Santiaga de Compostelo??

Šli jsme již severní cestou, ale o portugalské nemůžeme nic sehnat.

Tak předem dík

Pavel s Janou z Plzně

Re: pouť z Lisabonu do S d Compostelo | Tereza
29.2.2008 13:57 | Reagovat | Sbalit

Ahoj Pavle a Jano, taky se chytáme letos vyjet a potřebovala bych radu. Chtěli bychom jít severní cestu, ale nedá se o ní sehnat tolik info jako o té francouzské. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste neměli problém s ubytováním a jak jste cestovali do Irúnu? Přemýšlela jsem nad dopravou do Barcelony a pak vlakem, ale možná je i levnější cesta? A jak Vám to vyšlo finančně? Jsme všichni studenti, a tak hledáme tu nejlevnějsí cestu :)Dík moc za radu, Tereza.

Re: pouť z ČEch do S d Compostelo | Bedřich Petrik
6.4.2009 15:39 | Reagovat | Sbalit

Byla to moje životní touha- žel zradily mne nohy takže mohu jen teoretizovat -sleduji na to tema sat.TV a literaturu – doporučuji z naši: 2 díly Ultreia! /autor je doc. Zdeněk Susa (přednáši tuším etliku na lék.fak. UK, potom P. František Lízna SJ : Musím jít dál (12.4. bude na TV Na plovárně s M.Ebenem – potom Ivan Kolman /Petr Nobilis Cesrta do Compostely, a v posl době překlad z němč. Carmen Rohrbach : Svatojakubská cesta, žel již jen v oiginále /němč.: Hape Kerkeling Ich bin dann mal weg (Meine Reise auf den Jakobsweg)- Mohu tyto knihy /je jichpodstatně víc/ vřele doporučit -jsou v podstatě mnohem lepší než tur.příručky -autoři nejr. povolání Hape K- je vynikající komik , Carmen R-.věd.prac., P-Lizna kněz starající se o Romy a vězně Dr. Susa píše souč i o dějinách a historii jednotlivých míst kterými prošel.Mám pocit že tahle četba musí v principu stačit. Pokud by jste chtěli a já bych byl schopen – ptejte se já rád pokud budu vědět sdělím.Takže Vás zdravím pozdravem poutníků : Ultreia! (něco ve smyslu : Dál! ) B.Petrik (já se informoval o cestách ze severu (prostor Německo -Francie- Švýcarsko-Špan. ) B.Petrik

otazka | Anonym
7.6.2008 16:33 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, nevim kde sehnat na netu mapu kudy ty cesty vedou, mate nejaky odkaz? 3vca (at) sez­nam.cz

Re: otazka | Honza
14.7.2008 20:05 | Reagovat | Sbalit

Podívej se na www.ultreia.cz. Tam najdeš dost informací i nějaké mapy. Ahoj

púť do santiaga de compostely | Vladimíra
8.7.2008 13:56 | Reagovat | Sbalit

Nazdárek, chcela by som ísť v srpnu na púť.. chcela by som ísť zo st. jean – pied – de – port.. nechcete ísť niekto somnou?

První česky psaný průvodce po francouzské cestě | Veronika
16.12.2008 08:15 | Reagovat | Sbalit

v listopadu vyšel první česky psaný průvodce po francouzské cestě roncevales-Santiago-Fisterre, viz. http://www.li­brix.eu/…poste­la-363/

Cesta 2009 | jeezaa
4.1.2009 14:30 | Reagovat | Sbalit

Ahoj, plánujeme s kámošem cestu do Santiaga tenhle rok ( 09 – někdy kolem června). Máte někdo v plánu jít taky? A docela by nás zajímaly některé drobnosti, jako: startovací místa, jak dlouho se cca jde nějaká trasa, co je dobré/špatné nosit sebou, atd…

Může mi někdo napsat na ICQ? Budu moc rád za jakékoliv info. ICQ: 384.232.358

Svatojakubská cesta, dotazník | Pavel Brožek
11.3.2010 13:11 | Reagovat | Sbalit

Dobrý den, má přítelkyně píše bakalářskou práci na téma Motivy vedoucí k poutní cestě – Svatojakubská poutní cesta.

Poprosil bych Vás, pokud jste tuto cestu absolvovali, vyplněte prosím krátký dotazník na stránce: http://motivy-vedouci-k-vykonani-svatojakubske-poutni-cesty.vyplnto.cz/ Děkuju moc.

NadpisVloženoAutor
Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 2.1.2007 23:03 Lin, linda.f@email.cz
Do Santiaga de Compostela... 4.1.2007 19:08 Tom
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 5.1.2007 14:29 Anonym
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 6.1.2007 19:00 herejk@volny.cz
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 6.1.2007 19:14 herejk@volny.cz
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 13.1.2007 00:03 kaca
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 4.6.2007 21:37 Filip Josef
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 11.1.2008 16:43 pavekouble@seznam.cz
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 23.2.2007 17:18 Anonym
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 24.8.2007 09:56 Anonym
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 17.1.2008 12:21 Vašek
Re: Poutní cesta do Santiaga de Compostela... 17.1.2008 12:22 Anonym
pouť z Lisabonu do S d Compostelo 10.1.2008 22:40 pavekouble@seznam.cz
Re: pouť z Lisabonu do S d Compostelo 29.2.2008 13:57 Tereza
Re: pouť z ČEch do S d Compostelo 6.4.2009 15:39 Bedřich Petrik
otazka 7.6.2008 16:33 Anonym
Re: otazka 14.7.2008 20:05 Honza
púť do santiaga de compostely 8.7.2008 13:56 Vladimíra
První česky psaný průvodce po francouzské cestě 16.12.2008 08:15 Veronika
Cesta 2009 4.1.2009 14:30 jeezaa
Svatojakubská cesta, dotazník 11.3.2010 13:11 Pavel Brožek

outdoor

Specializujeme se pouze na outdoorové vybavení. Snažíme se držet maximum zboží skladem! Batohy, stany, spacáky, karimatky, nepromokavé bundy a další vybavení.

scout outdoor

TODRA

TODRA

Pánská fleecová bunda pro univerzální použití.

1795 Kč - detaily »

Sponzorované odkazy: Dovolená · Lipno · Ubytování Lipno · Biolampa, alkohol tester, masážní přístroje · nejkrásnější fotky z Čech ·
Teambuilding · Chorvatsko · Honza sport · Pronájem bytu Praha · Dovolená Itálie · Lipno ubytování · Bond, James Bond
TOPlist