Výhodné ceny letenek v únoru

Cesta do skandinávie

Letecká společnost SAS Scandinavian Airlines připravila milé překvapení. Přichází s výhodnou cenovou nabídkou na 5 000 letenek do destinací Kodaň, Oslo a Stockholm za cenu 1495 Kč. Cena je za jednosměrnou letenku, platí pro prodej od 01.02. do 30.04.2006, neobsahuje poplatky. Kapacita linky v termínech od 01.02. – 28.02.2006 byla dokonce navýšena.

Tyto letenky si můžete objednat pomocí námi najaté Letušky :-).

Valentýn s ČSA

Speciální „valentýnský“ tarif – 2 za 1 – u kterého zaplatíte pouze jednu letenku a druhou k ní získáte zdarma.

Za 4 990 Kč můžete odletět do těchto měst: Amsterodam, Athény, Barcelona, Bělehrad, Benátky, Berlín, Birmingham, Boloňa, Brusel, Budapešť, Bukurešť, Cork, Dublin, Dusseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Helsinky, Istanbul, Kyjev, Kodaň, Kolín, Krakov, Larnaca, Petrohrad, Ljubljana, Londýn, Luxemburg, Madrid, Manchester, Milan, Moskva, Marseille, Minsk, Mnichov, Oslo, Paříž, Riga, Řím, Sarajevo, Skopje, Sofie, Split, Stockholm, Stuttgart, Tallin, Vídeň, Vilnius, Varšava, Záhřeb a Curych. Za 6 990 Kč se nabízí: Káhira, Bejrút, Tel Aviv, Jerevan, a za 18 990 Kč: New York, Montreal a Toronto.

Nabídka platí pro prodej od 01.02.2006 do 21.02.2006. V ceně opět nejsou zahrnuty poplatky, které se platí za oba cestující. Pro objednávku si u „naší“ Letušky vyhledejte let ČSA a zvolte cenu pro doprovázející osobu 0,- a do poznámky doplňte heslo VALENTYN. V případě volných míst Vám bude operátorem potvrzena cena za tyto speciální podmínky.

Jarní výprodej u easyJet

Nízkorozpočtová letecká společnost easyJet připravila na lety uskutečněné na všech jejích linkách ve dnech 10. února až 31. května slevy ve výši až 50 procent. Akční ceny platí pro lety v období od 10. 2. do 31. 5. včetně, ale letenku si musíte objednat mejpozději v úterý, 14. února o půlnoci!

Rezervaci musíte provést na webu www.easyjet.com.

Milan Kylar

Zakladatel a kdysi také šéfredaktor časopisu www.cestovatel.cz. Nyní jsem zaměstnancem softwarové společnosti... Kromě toho občas fotografuji.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *