Tipy na výlet od lidí a pro lidi

Pěkné počasí, které letos panuje už od dubna, láká na rodinné výlety. Pokud hledáte inspiraci, kam byste se mohli ve volném čase vydat, pak navštivte nový internetový portál Tipykamnavylet.cz, kde naleznete zajímavé tipy na výlety v České republice a na Slovensku.

Sdílení cestovatelských tipů přehledně na jednom webu

Web funguje na principu sdílení zážitků a tipů. Od ostatních cestovatelů a uživatelů internetu se na něm dozvíte, kam na výlet třeba v okolí vašeho bydliště, ale i v dalších koutech naší krásné země a sousedního Slovenska. Tím, že sem příspěvky vkládají přímo sami turisté, nikoliv placený redakční tým, zde najdete skutečně originální tipy. Často se stává, že ačkoliv máte pocit dokonalé znalosti určité oblasti, překvapí vás místa, na která jste se dosud nikdy nepodívali, přestože jsou velmi lákavá. A to je právě jedním z cílů portálu. Nabízet informace o lokalitách, jež stojí za to navštívit. V současné době je na stránkách už více než 2.500 příspěvků od lidí ze všech oblastí Česka a Slovenska.

Na web můžete přispívat i vy. A dokonce si za to lze vydělat i nějaké peníze. Dostanete totiž 100 % odměny z každého banneru pod vámi publikovaným článkem.

Využijte mapu výletů a emailová upozornění na novinky

Na portále se dozvíte, kudy z nudy. Kromě příspěvků ve formě zážitků, poznatků a tipů nechybí ani fotografie. Pro lepší naplánování výletu pak doporučuji využít přehlednou mapu výletů. Abyste byli neustále v obraze, jaké nové tipy na výlety se zde objevily, můžete si nechat zasílat emailové upozornění. Kromě webu je možné si číst aktuality i na facebookovém profilu. Stránky lze prohlížet i v mobilu, přestože není k dispozici aplikace, web je s mobilními zařízeními plně responzivní.

Navštivte web Tipykamnavylet.cz a dozvíte se o místech, o nichž jste doposud možná ani neměli tušení, nebo jste nevěděli, že stojí za to je poznat. O svých zážitcích se pak podělte s ostatními cestovatelskými nadšenci. Čím aktivnější budete, tím více inspirace ostatním uživatelům dopřejete.

Doporučené články