Svatební dary, které frčí

Stejně jako se pravidelně mění módní trendy, tak se proměňují i trendy v oblasti svateb. Ty ovlivňují v podstatě každý element svatby – od svatebních šatů a kytice, přes svatební menu až po volbu svatebních darů. Pokud jste tedy obdrželi pozvánku na svatbu svých přátel, je dobré podívat se, co je v rámci svatebních darů zrovna tzv. „in“.


Plánujete zakoupit jeden z univerzálních kuchyňských spotřebičů, jako je mixér nebo sadu nerezových hrnců? Okamžitě tuto myšlenku opusťte. Opravdu není nutné vracet se zpět do historie. Mnohem lepší bude originální svatební dárek, kterým snoubence skutečně potěšíte a který nešoupnou někam do tmavé komory. Co je tedy ve světě svatebních dárků na nejvyšší příčce oblíbenosti? Rozhodně teď vedou skvělé a originální zážitky. Přece jen je to úplně něco jiného, než když darujete věc. Zážitek si člověk zapamatuje. A vybrat můžete i skvělé párové zážitky. Vaši představivosti se meze rozhodně nekladou.

Pokud si chcete ale ušetřit hromadu starostí s organizací a možná se i trochu inspirovat, vyberete si z nabídky jedinečných zážitků společnosti Allegria, kterou znáte spíše pod přízviskem firma na zážitky. V jejich nabídce můžete najít stovky netradičních zážitků, které jsou rozděleny do přehledných kategorií.Pokud jsou snoubenci aktivní lidé, kteří milují dobrodružství a nové aktivní zážitky, můžete jim darovat třeba poukaz na indoor skydiving. Jedná se o adrenalinový zážitek ve vzduchu, při kterém můžete zažít stav beztíže. Vše je naprosto bezpečné a pod dohledem zkušených instruktorů. Více informací naleznete na internetové adrese www.firmanaza­zitky.cz/…or-skydiving. V sekci adrenalinových zážitků najdete ještě mnohé další – například let balónem, tandemový seskok padákem, flyboarding nebo vodní lyžování. Z čeho vybírat je i v dalších částech katalogu – najde se zde něco pro milovníky odpočinku, gurmány i pro milovníky zážitkových pobytů.

Doporučené články