Výhodné wellness balíčky pro dva nabízí Hotel Bohemia


Odpočinek si zaslouží jednou za čas každé tělo. V podstatě nezáleží na tom, jakou vykonáváte práci, protože někdy je pro organismus zaměstnání v kanceláři náročnější než práce na stavbě. Stejně tak, ne každý dokáže dobře odolávat stresu. Pokud se navíc nevěnujete své drahé polovičce tak, jak byste chtěli, je nejvyšší čas s tím vším něco udělat. Ideálním řešením jsou wellness balíčky, které nabízí celá řada wellness center. A jedním z nich je i Hotel Bohemia. Sehnat se dají různé wellness balíčky. Zatímco některé jsou zaměřeny výhradně na seniory, jiné zase na zamilované páry. V případě, že vás zajímá spíše wellness pro dva, Hotel Bohemia vás svou pestrou nabídkou doslova nadchne.

Hotel Bohemia se nachází v srdci Františkových Lázní

Prvně bychom měli představit samotný Hotel Bohemia. Hledat ho můžete v jednom z nejkrásnějších českých měst, tedy ve Františkových Lázních. Připraveny má moderní pokoje, pro náročnější hosty i apartmán s vířivkou. Součástí hotelu je restaurace, kde naplníte své prázdné žaludky. Pochutnat si můžete třeba na sushi a k tomu si dát kvalitní víno z Moravy i ze světa. Záleží jen na vašich choutkách. Více informací o samotném hotelu najdete na www.hotelbohemia.cz.

Wellness pobyt pro dva

Z připravených balíčků můžeme doporučit Sen pro dva, který na dvě noci pro dvě osoby vyjde na 5 990 korun. V ceně máte zahrnuto vedle ubytování také uvítací drink, večeři při svíčkách, květiny pro dámu, perličkovou koupel s aroma olejem a aromaterapii celého těla. O tisícovku levnější je balíček Romantika pro páry. V ceně máte ubytování se snídaní, láhev sektu na pokoj a růže pro dámu. Ženy si užijí mšenskou bylinnou koupel, čokomasáž a královskou kosmetiku, kdežto pánové si vychutnají pivní koupel, celkovou masáž a pedikúru.

Doporučené články