Rezervujte si wellness hotel v Beskydech a užijte si klidnou dovolenou

Kam v Česku v létě na dovolenou? Zkuste se vyhnout destinacím, kam jezdí všichni. Zapomeňte na Jeseníky, Špindlerův Mlýn či Šumavu. Vydejte se do Beskyd, do vesničky s čtyřmi stovkami obyvatel, kde si užijete krásnou českou přírodu hezky v klidu.

Horní Lomná je sice malá vesnice, přesto zde najdete lyžařský areál a v létě spoustu příležitostí pro turistiku. Nachází se ve východní části Beskyd, přímo u hranic se Slovenskem a blízko Polska.

Místo, kde se budete cítit skutečně jako na dovolené

Žádné davy turistů, jen vy a tichá příroda. Přesně tak to vypadá ve východních Beskydech. Přesto se tady je na co dívat. Horní Lomná je vynikajícím výchozím bodem pro turistiku po beskydských hřebenech. Lze se vydat na Muřinkový vrch, Velký Polom (1067 m n. m.), Kyčmol, Malý Polom. Přímo Horní Lomnou prochází cyklotrasa, mají tady chráněné staré lípy, valašský kříž a nedaleko je přírodní rezervace karpatského pralesa Minoši, kam však veřejnost nesmí. Dokazuje ovšem výjimečnost zdejší přírody.

Dobrou zprávou je, že přímo v Horní Lomné se dá najít dobré ubytování s dětmi i pro páry.

Wellness hotel v Beskydech, kde se nudit nebudete

Hned u lesa se nachází wellness hotel v Beskydech s názvem Hotel Pod Kyčmolem. Je vynikajícím místem pro trávení letní dovolené, protože vám zajistí zábavu za každého počasí. Když bude zrovna pršet, můžete zůstat v hotelu a nudit se tu rozhodně nebudete. Je vybaven krytým vyhřívaným bazénem, finskou, parní a bio saunou, soláriem, Kneippovým chodníkem a bowlingem. Nabídne i dětský koutek, promítání pohádek, má vlastní minipivovar.

Pro rodiny nabízí pobytové wellness balíčky s neomezeným vstupem do bazénu a wellness, pro páry třeba wellness víkendy. Lepší ubytování Beskydy si snad ani nemůžete přát, protože ceny jsou také velmi příznivé. Rezervujte si svou letní dovolenou již nyní.

Doporučené články