Užijte si hory naplno a se vším všudy v Nízkých Tatrách

Chcete na letní dovolenou někde, kde vám bude příjemně, budete mít kolem sebe spoustu fauny a flóry, ochutnáte výtečnou kuchyni, bez potíží se domluvíte a užijete si aktivní i pasivní oddech? Tak to se určitě vydejte do Nízkých Tater. Čeká vás tady krásný hotel, který patří k neznámějším v Nízkých Tatrách i na Slovensku celkově.

Určeno pro páry, rodiny s dětmi i party přátel

Ať už víte, s kým se letos na dovolenou chcete vydat, nebo jste se zatím zcela nerozhodli, všem přijde vhod kouzelný hotel Jasná. Ubytovat se můžete nejen v hlavní budově, ale i v samostatných dřevěných chatkách TREE HOUSES, které jsou zde nově zbudovány, v Hostelu nebo ve Ville. Nenechte bez povšimnutí super zvýhodněné ubytování, které můžete získat díky pobytovým balíčkům, které jsou v průběhu roku obměňovány. Týkají se aktuálně last minute na červen, letní dovolené, ale dokonce i podzimní dovolené. Máte tak dostatek času rozhodnout se, který termín vám nejvíc vyhovuje, zařídit si dovolenou v práci či hlídání dětí a vyrazit za zvýhodněnou cenu.

Co vás v Björnsonce čeká

Nadšeni budete i v případě, že jste skutečně vášnivý cestovatelé, máte vysoké požadavky a nespokojíte se s průměrným ubytováním a zábavou. Tento hotel v Nízkých Tatrách nabízí špičkový wellness, Hriato – exteriérovou relaxační zónu s koupacími káděmi a oddechovou místností, altán s grilem, dětské hřiště, hřiště na pétanque, basketbalový koš, v hlavní budově najdete aktivity room s TV, karetním stolkem, společenskými hrami, dětským koutkem, knihovnou, těšit se můžete na výtečnou hotelovou restauraci s tradičními specialitami, půjčovnu kol a elektrokol a mnohé další zajímavé služby. Jak již jsme zmiňovali, můžete si vybrat z různých typů ubytování. Zkuste třeba apartmány TREE HOUSES Liptov a buďte přírodě ještě blíže, než by tomu bylo v hotelu. Stylové, minimalistické dřevěné chatky jsou umístěny přímo v lese, přestože přinesly do Nízkých Tater něco nového, jsou v souladu s přírodou. Prostor v nich není sice příliš velký, ale je maximálně účelný a najdete v něm vše potřebné. Chatky jsou napojeny na řídicí inteligentní systém, jsou zcela pod kontrolou svých hostů. Nastavení vytápění, osvětlení, zapálení krbu na dálku jsou detaily, které určitě oceníte a budete mít pocit jedinečnosti. I když budete ubytování zde, budete mít všechny výhody hlavní chaty včetně snídaně či polopenze, wellness a dalších služeb. Neváhejte a rezervujte si svůj termín, dokud je čas. Prožijete nezapomenutelnou dovolenou v nádherném prostředí, do kterého se budete jistě rádi vracet.

Doporučené články