Nenechte se na cestách překvapit

Milujete objevování nových míst? Je vaším největším koníčkem cestování a jediné, co vám brání jezdit do vzdálenějších zemí na vlastní triko, je dobrá znalost cizího jazyka? Naučte se s námi anglicky a procestujte celý svět.

Pokud jedete na zájezd třeba do Londýna, vše jste si zajistili z Prahy a jediná překážka, co vám stojí v cestě, je dokázat si objednat jídlo, zeptat se na cestu a zjistit kolik stojí vstup do Westminsterského opatství. Pak si vystačíte se základní znalostí anglického jazyka. Když se ale vydáte na dovolenou na vlastní pěst s tím, že si vše zařídíte sami na místě, je potřeba už pokročilá znalost angličtiny.


Naučte se anglicky

Rozhodně nerušte dovolenou kvůli neznalosti cizího jazyka a raději si vyberte nějaký kurz od Wall Street English a zdokonalte se. Koukání na seriály nebo filmy v originálním znění vám sice pomůže, ale pokud je vaše znalost angličtiny nízká, tak budete potřebovat i pomoc od profesionála.

Jestli chcete dosáhnout efektivního pokroku v angličtině, aniž byste narušili svůj životní rytmus, vyzkoušejte kurzy angličtiny od Wall Street English. Navštěvovat je můžete v samém srdci Prahy v ulici Na Příkopě.

Jazyková škola v Praze vám zaručuje maximální flexibilitu, protože lekce si plánujete dle vašeho rozvrhu, tempa a cíle. Získáte také neomezený přístup k našim službám s English Fit®, a můžete snadno překročit své stanovené cíle.


Dosáhněte vytyčeného cíle

Pokud vám něco nebude hned jasné, můžete neomezeně opakovat své lekce, abyste dosáhli toho, co chcete. Nehodí se vám termín lekce? U nás žádné propadlé hodiny nemáme. Pokud hodinu zrušíte, je možné si ji automaticky přeobjednat bez příplatku.

V našem Social Clubu mluvíte v rámci společných aktivit, které probíhají v malých skupinkách, více než 60% času. Kurz angličtiny je certifikovaný ISO 9001, naše centra jsou rovněž certifikovaná pro zkoušky Cambridge a TOEFL.

Doporučené články