Jak jednoduše najít ubytování

Valná většina cestovatelů hledá penzion nebo hotel přes internet. I když specializované portály na ubytování rozhodně celý proces urychlí, existuje ještě jednodušší způsob. Představte si, že hledáním strávíte jen dvě minuty. Vyplníte termín, lokalitu a požadavky ve speciálním formuláři a konkrétní nabídky vám přijdou do emailu samy.

Jak začít?

Roubenka v horách, nebo nejnovější hotel či penzion ve známém středisku. Nejdříve si dobře rozmyslete, jaké ubytování hledáte. Chcete mít na pokoji kuchyň, či stačí malá lednička? Budete trávit hodně času uvnitř a potřebovat větší prostor? Všechny tyto parametry včetně lokality a termínu vyplníte jednoduše ve formuláři na zadání poptávky . Většinu času tedy věnujete jenom rozmýšlení, co od ubytování očekáváte. O zbytek už se postarají ostatní.

Co bude dál?

Vaše poptávka se objeví na portálu Poptávej.cz. Tam ji uvidí majitelé a správci ubytování, kteří mají o nové hosty zájem. Pokud bude vaše poptávka vyhovovat volnému termínu a požadavkům, pošlou vám svou nabídku přímo do emailu. Nebojte se ale zahlcení schránky nespočetným množstvím nabídek. Počet nabídek na poptávku je totiž omezen. Prohlídněte si dobře všechny nabídky a vyberte tu nejlepší. Nabízejícího můžete ihned kontaktovat a doptat se ho na detaily, které vás budou zajímat. Domluvený termín rezervujete a můžete vyrazit na cesty.

Proč používat k rezervaci ubytování poptávkový systém?

Jednoduše proto, že vám to ušetří spoustu času. Nemusíte googlovat různé portály, filtrovat jednotlivé kategorie ubytování. Strávíte pouze dvě minuty vyplněním jednoho formuláře, a pak už se konkrétní nabídky hrnou úplně samy.

Díky různým nabídkám si velmi rychle uděláte obrázek, jaká je situace na trhu v závěru si vyberete jen tu, která je vám nejbližší.

Doporučené články